Fakta om løk Weed

June 6

Fakta om løk Weed

Flere typer planter dele felles navn løk ugress. Planter i slektene Allium og Nothoscordum er ofte referert til som løk ugress, samt en rekke andre navn som vill løk eller Ramsløk. Anlegget Asphodelus fistulosus bærer også løk weed moniker. I tillegg deler et felles navn, tilhører disse plantene samme familie - Liliaceae eller lily. De deler invasiv egenskaper og kan kontrolleres i lignende moter.

Allium

Allium slekten inneholder hundrevis av plantearter. Det inkluderer et bredt utvalg av løk, hvitløk, vårløk, sjalottløk og purre. Gartnere plante flere arter, som felles hage løk, Allium cepa, spesielt for lyspærer. Andre, vokser som A. validum eller A. canadense, på sine egne i naturen. Disse ville varianter har bladene lignende til gress, vokser ca 2 fot høy, ifølge University of Illinois i Urbana-Champaign veterinærmedisin biblioteket nettsted. De produserer pærer underground som blir løk. Ulike arter av ville løk ugress vokse over hele USA, ofte i enger og verft. Disse plantene lukter sterkt løk og produsere små hvite eller rosa blomster.

Nothoscordum

Vill løk har planter i slekten Nothoscordum blader som ligner gress. De er knyttet til Allium planter og ofte blir forvekslet vill løk ugress, men Nothoscordum planter mangler sterk løk duft. Flere av planter i denne slekten er kjent som falske hvitløk, Ramsløk, vill løk og løk luke. Nothoscordum planter vokste opprinnelig i Sør-Amerika, men ble introdusert stateside som en anlegget. Disse plantene vokse steder ligner Allium planter, for eksempel enger, hager og forstyrret områder. Eldre Nothoscordum anlegget når rundt en og en halv fot høye ved forfall. Planter blomsten i slutten av våren til forsommeren, produsere duftende, klokke-formede blomstrer. Når røttene er etablert, produsere plantene underjordiske pærer.

Asphodelus fistulosus

Onionweed, Ashodelus fistulosus, er en av to arter av anlegget i slekten Ashphodelus. Dette anlegget er opprinnelig fra Europa, Asia og Middelhavet. Løk Luke har en liknende gresskledd utseende til det som Nothoscordum og Allium planter og når rundt 2 fot høye ved forfall. Det er begrenset til områder av landet med lignende varmt klima, som California og New Mexico. Dette anlegget foretrekker lys til middels godt drenert jord og vanligvis vokser i felt, enger, ukultivert områder og ved siden av hotellet. Blomstene blomstrer på anlegget i løpet av våren. Duftende blomster er hvit eller krem-farget med petals ordnet i en symmetrisk stjernefigur.

Kontrollere løk Weed

Planter bærer løk weed fellesnavnet har invasiv kvaliteter. Flere bære etiketten for skadelige luke. Planter kan forårsake omliggende plantene i en hage å ha en løk-liknende smak til dem. Fordi disse plantene spredd seg raskt og ta over hager lett, er ikke de anbefalt for planting. For å kvitte seg med disse ugress, anbefaler California Department av mat og landbruk hyppige tilling landet fjerne frø og pærer, senke spredningen av planter. Mindre bestander av løk ugress kan være trukket for hånd og ødelagt for å forhindre spredning av frø og pærer. Plantevernmidler også være effektive, men kan skade nærliggende planter.