Fakta om hvit Dogwood trær

September 28

Utseendet på hvit dogwoods blomstrer er et sikkert tegn på våren, som disse trærne er blant de første til å blomstre. Denne fantastiske tre regnes som dronningen av innfødte blomstrende trær, og er en av de showiest av alle stedegne trær. De er populære dekorativ landskap trær og er ofte brukt som bakgrunn trær mot evergreens. Fordi deres hvite blossoms gi slike enestående skjønnhet, er den hvite Cornus "aristocrat" av andre blomstrende trær, ifølge om Dogwood.com.

Identifikasjon

Hvit dogwood treet (Cornus florida) er også kjent som en dogwood eller Cornus. Den har lav forgrening sprer seg vannrett. Treets prangende hvit blomst støttebladene, som endrede bladene, er ofte forvekslet med blomsterblad. Bladene av en Cornus er overfor hverandre og egg-formet eller oval, med blad årer parallelt blad margene.

Størrelse

Hvit dogwoods er små trær samt den gjennomsnittlige størrelsen blir bare ca 15 fot høy, ifølge Floridata.com. Dette treet er bredere enn den er høy, spre seg til 15 til 20 fot i diameter. Den har en full-avrundet krone og en kort stamme. Den vannrette grener avle vanligvis i lagdelte nivåer.

Geografi

Hvit dogwood treet er innfødt til USA og vanligvis vokser i øst fra Massachusetts Central Florida. Disse trærne vokse så langt vest som øst-Texas og finnes også fra Ontario Michigan. Hvit Cornus trær finnes vanligvis vokser i trekledde, bløffer, raviner, kratt, rygger og i syre jord.

Tidsramme

Treets attraktive hvite blomster åpnet i mai utspiller seg fra vinter knopper. Blomstene forblir prangende om to til tre uker. Frukten fra treet, som modne fra September til November, er lys rød bær, formet som fotballer, som vanligvis er på hvit dogwoods til vinteren.

Betraktninger

Dårlig jordforbedring forårsaker langsom vekst. Planting hull bør være bred med etterfylle jord som er godt jobbet for optimal vekst. Disse trærne trives i syre jord som er godt drenert med masse organisk materiale. Hvit dogwoods trenger delvis skygge solen for optimal vokser og blomstring. Sommer vannstanden er nødvendig for den hvite dogwood å opprettholde et fuktig miljø.

Advarsler

Bær av treet brukes ofte av ekorn, fugler og andre skadedyr før modning.Frø av en dogwood treet har en usedvanlig hardt ytre belegg så den trenger å være lagdelte eller forbehandlet før det er egnet til å spire. Dette gjør det ytre belegget for å myke så oksygen og vann kan angi start spiring prosessen.Når bladene av en hvit dogwood vises små, er det ofte forårsaket av en rot problemet rot skade eller fra patogener.Bær av treet brukes ofte av ekorn, fugler og andre skadedyr før modning.

.