Fakta om gul hibiskus

July 24

Fakta om gul hibiskus

Den gule hibiscus eller Hibiscus brackenridgei, ble laget offisielle statlige blomsten av Hawaii i 1988 og er også kjent som Pua Aloalo eller Mao hau hele i Hawaii. Det er føderalt truede Bjørnens men utbredt gjennom øyene i Hawaii, Moloka'i, Maui og Lana'i.

Størrelse

Gul hibiskus er klassifisert som en busk måler 6 til 10 fot høy eller et lite tre mellom 15 til 30 fot høy. Det bor mer enn fem år og sprer ca 8 fot. I landskapsarbeid, gul hibiskus hekker og screening og er noen ganger plantet i en beholder. Det er en av arter av hibiskus med en tykkere lastebil, noe som gjør det mer treet enn busk som.

Blomster og blader

Blomsten av anlegget er gule med en rød sentrum. Den blomstrer i vinteren og våren mellom månedene februar-mai. Det kan også blomstre sporadisk hele året. Bladene er medium størrelse med en grov tekstur og kan være mørk grønn til grå i farge.

Økende krav

Hibiskus er en tørr blomst stole primært på varme å blomstre. Det krever direkte sollys. Hvis det blir for tung på toppen, har større sjanse for faller over så det bør beskjæres ofte, men ikke når det er blomstrende. Vindkraft utgjør også en toppling risiko. Det er motstandsdyktige mot tørke og ekstrem varme, overlevende i forhold med 0-50 inches regn.

Miljø

Den naturlige gule hibiskus er i Oahu. Det kan finnes fra 150 1000 fot heving i et jordisk miljø. Mennesker bruker den primært som en dekorativ eller dekorativ plante.