Fakta om gråt fersken trær

November 1

Fakta om gråt fersken trær

Gjennom årene, gråtende trær har gjennomgått omfattende utvikling og landskap implementering. Deres naturlige evne til å beholde en liten størrelse og særegne form gjør dem en favoritt for mange gartnere og landscapers. Legg vakre rosa våren blomstrer til mix, og du har grunnleggende om en gråtende fersken treet. Med flere Sorter kommersielt tilgjengelig gjør gråtende fersken en elegant setning i noen landskap.

Grunnleggende

Gråtende alpehytte faktisk vokser ikke spiselige fersken, og hvis planten vokser frukt, det vil være liten eller inconspicuous. Dette gjør det egnet for plantings nær hus, eller i andre høyde begrenset områder. Den mest aktuelle aspekten av dette anlegget er imidlertid sin prangende blomst, som kommer i slutten av vinteren til tidlig på våren.

Omsorg

En av de viktigste omsorg aspektene gråtende fersken er riktig sted. Beskytte anlegget fra voldsom vind eller harde snø som kan skade dens grener. I tillegg gråt fersken trær gjør best i varme, full-Søn klima. De foretrekker en litt sur jord og sandholdig leirjord litt leire jord som er fuktig og drenerer godt. Disse plantene krever noen ganger supplerende vanning i de tørre delene av vekstsesongen. Til slutt, beskjæring dette treet er nødvendig for en prangende blomst skjerm våren.

Typer

Plantene er beskrevet først ved slekten og deretter arter og hvis forskjellige varianter av samme art er tilgjengelig, av cultivar. Prunus persica "Windle gråt" er en populær cultivar av gråt fersken at funksjoner dobbel rosa blomster. Andre typer inkluderer P. subhirtella pendula, en blek rosa blomstrende variasjon; P. subhirtella pendula Red elefanter, en dypere rosa, nesten rød, blomstrende kultivar; og P. yedoensis perpendens, rosa-blomstring ulike med et gråtende skjema.

Downfalls

Til tross for den unike og vakre gråtende fersken har de flere downfalls. Første, tunge beskjæring kreves for en prangende blomst. Dernest fordi blomsten blomstrer så tidlig, kan det være utsatt for frost skade i kaldere klima. I tillegg har områder med kjølig og regnfull springs vært kjent å ha negativ innvirkning gråtende peaches blomst produksjon og pollinering.

Pris

Selv om ikke veldig koster dyre, gråtende fersken vanligvis mer enn sine ikke-gråtende fettere. De fleste gartnere og landscapers skal kunne sikre en 3 - til 4-fots prøven for rundt $20 til $30 med totalen planting kostnader vanligvis rundt $50.