Fakta om et Magnolia blad

May 19

Fakta om et Magnolia blad

Mens blomstene er absolutt et høydepunkt på sørlige magnolia (Magnolia grandiflora), er eviggrønne bladene en stor del av dette treet dekorativ appell. Vokst i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 6b til 9, serverer sørlige magnolia varierte funksjoner i et landskap. Av dette treet kan bli en av de mer exasperating funksjonene når det endelig faller når nye erstatning blader vokser i.

Funksjoner

Magnolia bladene vokse på stilkene i alternative ordning. De er enkle blader med en elliptisk form. Mellom 5 og 10 inches i lengde er bladene fra 2 til 5 tommer bredt. Magnolia blader føler tykk og læraktig; leafstalks feste dem til grenene er tykk og har et belegg av hår. Blad margene (kanter) er hva botanikere sikt "hele," betyr de mangler noen serrations.

Farger

Den øvre overflaten av et sørlige magnolia blad er en blank nyanse av mørk grønn, men blad undersiden er blekere grønn, ofte med et belegg av fine brunt hår som gir det en rusten utseende. Kultivarer av sørlige magnolia har små forskjeller i bladet farger. "Lille perlen" har skinnende grønne blader med brun-bronse undersiden fargelegging. "Edith Bogue" har lignende farger, men undersides er litt lettere. "Bracken's Brown Beauty" har bi-farget løvverk - grønn på toppen men rust-brun under.

Problemer

Magnolia er på ingen måte et "ryddig" tre, bemerker Washington State University Clark County forlengelsen. Bladene på magnolia falle normalt av på vårparten som ny vegetasjon vokser på stammer å ta sin plass. Bladene er veldig treg til å dele opp, skape et rot under magnolia som krever en opprydning. Forlater bladverket på plass under treet resultatene i et lag av bladene så tykk ingenting vil vokse under den - inkludert gress.

Bladene av andre magnoliaer

Andre magnoliatre egnet for landskapsarbeid jobber har bladene med ulike funksjoner. Agurk magnolia (Magnolia acuminata) har for eksempel løvfellende bladene så lenge 12 inches, med en gul-grønne farge. Av sweetbay magnolia (Magnolia virginiana) er eviggrønne varmen i det dype sør, men faller i nordområdene der den vokser. Star magnolia (Magnolia stellata) er løvfellende, med mørke grønne blader kommer til gulbrun før kommer av sent i høst, lage et rot på bakken.