Fake blomster for utendørs

October 17

Fake blomster for utendørs

Fake blomster kan fylle din utendørs hager med farge selv midt på vinteren, bringe en dose hurrarop til en ellers dyster sesongen. De er også nyttig for de som ønsker å ha flotte blomster utenfor men mangel sansen for hagearbeid med ekte blomster. Fake blomster er vanligvis laget med en kombinasjon av silke og plast. Noen falske blomster er så realistisk at selv Hagearbeid eksperter har en hard tid forteller på et øyeblikk om de er falske.

Typer

De mest tilgjengelige kunstige blomstene kan bli funnet i noen rabatt eller craft store, men de er ikke beregnet for utendørs bruk. Været og ultrafiolette stråler fra solen kan tatter og visne dem over tid. Graden av eksponering disse elementene åpenbart bestemmer hvor ofte de må byttes. Du kan beskytte falske blomster ved sprøyting dem med en klar lakk spray maling. Kunstig blomst produsenter nå produsere silke blomster med et beskyttende belegg spesielt designet for å tåle elementene for utendørs bruk. Dette kan være vanskelig å finne noen ganger må bestilles direkte fra produsenten. Uansett hvilken type du vil bruke, kan du finne alle typer blomster og planter, fra enkel hage-rekke blomster som roser eksotiske blomster og ornamentale gresstyper.

Aksenter

Noen falske blomst blooms i ekte blomster kan gi litt ekstra farge til en eksisterende blomsterbed. Denne metoden sikrer at din senger alltid har farge hvis du har et gap mellom økende sesongene av ulike typer blomster. Samling en gruppe fake blomster sammen for en stor klump eller mellomrom ut flere små klumper av blomster, avhengig av ønsket effekt. På avstand, vil fake blomster blande inn med resten av løvverk, så ingen vet de er falske. Plante falske blomster, presse blyant eller liten stang i jord å lage et hull og trykk av stilkene av falske blomster i bakken.

Dårlig jordsmonn

Fake blomster gi forslag fra livet til utendørs områder som har dårlig eller steinete jord. Uansett hvor dyktig gartneren er det bare noen tomter som ikke produserer vakre blomster. Du kan ha vakre blomstrer stiger en rock-seng eller i et område som ikke får nok sol. Velg blant flere typer og størrelser av fake blomster og presse dem i bakken i området. Du kan ordne den kunstige blomster akkurat det samme som du vil arrangere en live-vekst blomsterbed. Importere hage strukturer som fontener eller statuer fylle noen plass også.

Beholder hager

En beholder hage er en blomsterpotte eller andre container med blomster eller andre planter. Du kan bruke alt fra en stor urn en hengende kurven for å lage en beholder hage. De er ideelle for å bringe farge dekk og patios. Hvis du har et basseng, kan du ordne falske tropiske blomster i store potter opprette en bakgård oase. En blanding av fake blomster med falske vinstokker strømme over kanten skaper en dramatisk effekt for balkonger eller terrasser. Du kan hoppe over jord i beholderen, men du må veie ned beholderen med noen steiner på bunnen. Plasser en stor skum blokk på steiner og presse falske stilkene i skum å holde blomstene på sted. Bruker tre eller flere typer blomster med ulike høyder gir hagen. Når du har ordnet blomster, kan du fylle ut tomrommene med dekorative steiner eller perlestrikk.