Få katten pelsen av sofaer

April 27

Få katten pelsen av sofaer

Hvis katten din elsker slapper av på sofaen like mye som du gjør, kan du ende opp med en sofa som ser ut som det har på seg en pels. Avhjelpe situasjonen raskt og enkelt, spesielt hvis din mor ringer og sier hun er på vei hjem. Du trenger ikke betale mye å kjøpe spesielle elementer for det pet lageret å fjerne fur fra møbler. Rengjør møbler ukentlig slik pels ikke bygge over tid og bli vanskeligere å fjerne. Bruk ett av disse alternativene for å fjerne pesky katten pels fra sofakroken.

Instruksjoner

•Våt en svamp, og vri den ut så det er fuktig. Oversaturate ikke det med vann, eller det kan gjøre mer skade på sofaen, avhengig av stoffet det er laget av. Denne metoden fungerer for mikrofiber, microsuede, skinn eller vann-safe stoff sofa. Feie svampen over sofaen å plukke opp katten pelsen.

•Bruk stoff fixers fjerne pelsen. En klebrig lo roller kan hente pels lett, eller prøve å gni en tørketrommel ark over furry områdene. Det bør klamre seg til tørketrommel ark og komme rett opp.

•Vacuum pels fra den møbelstopping bruker en liten støvsuger eller et vedlegg slangen eller apparatet. Fjern putene fra sofaen å komme inn i crevices med støvsugeren og fjern så mye av pelsen som mulig. Dette fungerer for store klumper av pels.

•Bevegelsessensoren opp eventuelle gjenværende pels med en standard gummi rengjøring hansker. Slip hansker på og gjennomvåte litt. Gli fuktig hansker over pelsen, og se det holde seg til fuktig hansker. Dette er en nyttig metode hvis det er pels i sofaen sprekker eller hjørner.

Tips og advarsler

  • Groom din katten ofte med pensel kan du kjøpe i en dyrebutikk. Combing katten forhindrer shedding så ofte og så mye.
  • Hvis du ikke er sikker på om sofaen er vann-safe, kontakt produsenten for å finne ut, eller bare bruke en av metodene nonwater fjerne pet pels.