Få en rest til å reparere et teppe

March 2

Få en rest til å reparere et teppe

Når carpet flekker er for alvorlig fjernes ved rengjøring produkter, bør huseiere vurdere å erstatte den skadede med en rest teppe. Mens en erstatning lapp ikke ser så god som opprinnelige, er det sannsynligvis mindre iøynefallende enn en sta flekken. Denne metoden kan være spesielt nyttig når det berørte området er relativt liten eller når du vil unngå bekostning av en profesjonell tepper rengjøring.

Verktøy

Erstatte et skadet område på teppet med en gjenværende remse krever følgende verktøy: et verktøy kniv, en rull med dobbelsidig carpet tape, penn eller markør og et par saks. Mens verktøyet kniv og tosidige carpet tape spesialitet elementer som finnes i en oppussing butikken, bør en felles skriver implementere eller saks være nyttig i denne oppgaven.

Teknikk

Kuttet tett rundt den skadede delen av teppet med verktøyet kniv. Fjerne utskjæringen og legge biter av dobbeltsidig tape i åpningen. Kontroller at dobbeltsidig tape holder seg fast til teppet baksidematerialet og dekker hele omkretsen av åpningen. Ta utskjæringen av skadet teppe, og legge den på undersiden av teppet levningen. Spor omrisset av utskjæringen med en penn eller markør. Bruke et verktøy kniv, følge omrisset av utskjæringen til erstatning oppdateringen. Passe erstatning oppdateringen i teppet åpne. Trykk fast på erstatning lappen slik at den oppfyller dobbeltsidig tape. Bruker fingrene, gjøre kantene av erstatning oppdateringen å gli inn i den omkringliggende løperen.

Tips

Når kutte ut den skadede delen av gulvteppet, prøve å følge omrisset av en sirkel eller en trekant. I motsetning til firkanter eller rektangler har disse figurene en tendens til å blande i mer lett. Det er også viktig at korn av erstatning oppdateringen flyter i samme retning som resten av teppet. Dette vil sikre at reparert teppet har et konsekvent mønster. Og når erstatning oppdateringen er installert, huseiere bør klippe noen lange fibrer utjevne overflaten med omkringliggende teppet. Huseiere kan ta et ekstra skritt kveld teppet av dekker reparerte området med en tung vekt (f.eks tunge møbler, stabel med bøker) for en dag eller to.

Alternativer

Hvis huseiere ikke har tilgang til restene av sitt teppe, kan de skape erstatning oppdateringer fra lignende teppe prøver.