Exterminator's Tips for mus i hjem

January 15

De spiser maten; de ikke rydde opp etter seg selv; og de vet ikke når å forlate. Som de ser det, hvis det kan bli spist, tygget på eller ødelagt, er det rettferdig spill.Jada, de kunne stille som... en mus, men de har en evne til å forlate fortelle-tale tegn at de har invadert spacet. Avføring, tygget mellomrom, fet karakterer fra kroppene gir advarsel at du ikke er alene, men du kan lære å få dem ut av hjemmet ditt, og holde dem ut av hjemmet.

Sanitær som en forebyggende

Rydde opp rundt bygninger hjelpe kontroll gnager befolkninger, og plukke opp all søppel og søppel og lagre dem i en solid beholder som en gnager ikke tygge, Alabama samarbeidende forlengelse systemet råder. Fjerne alle mulig mat kilder samt hauger av rusk og skitt som kan tjene som ly.

Være eksklusiv

Hindrer gnagere inn ditt hjem i første omgang, eller "eksklusjon," forhindrer også andre problemer oppstår. Garasjeporter, er selv når lukket, velkommen matter for små mus. Små-bodied musen presser lett gjennom den minste sprekker mellom gummilisten og betonggulv. En gang, en mus fest på lagrede mat og bygge reir av tre barbering, aviser og stoff. Og hvis den finner en sprekk eller hull, det vil scurry i og finne trygg havn i en vegg eller skapet.

Den verste typen romkamerat

Mus og rotter er vant til menneskelig duft, og de tankene ikke deler ditt space eller mat- eller kjæledyrene mat. Oppbevare alle hunden og katten næringen i lukket beholder, spesielt hvis du lagrer dem i garasjen. Selv når mus får høyt og skrapete på loftet eller i veggene, er du fortsatt i kostnad. Verve hjelp av agn, feller og lim boards.

Agn er antikoagulanter som effektivt dreper mus og rotter, vanligvis innen fire til fem dager etter inntak. Men risikoen for små barn og kjæledyr er høy, så vær forsiktig plasserer agn.

Feller kommer i to grunnleggende varianter: typen som live feller. Live feller kan ta opptil 25 mus. Uansett har du å kvitte seg med noe død eller levende.Lim styrene er små boards laget av plast eller kraftig papp, dekket med en solid ark med selvklebende lim som, en gang tråkket på, er praktisk talt umulig å forlate.