Excel strøm skive feilsøking

March 22

Excel makt skiver er drevet av Honda motorer. De er alle minst 50 ganger kraftigere enn de standard hageslange har Multi-justerbar spray hodet. I gjennomsnitt, kan de pumpe 2,5 gallons per minutt. Uansett hvilken Excel-modell eier du, du kommer til å støte på noen problemer senere. Prøve feilsøking på egen hånd før du bruker penger på et reparasjonssenter.

Strøm

Hvis din Excel strøm skive ikke starter, kontroller at du har nok drivstoff i den. Press kan også bygge opp etter at du har trukket rekyl starteren to ganger, så skyter på pistolen å avlaste trykket. Kontroller chokespaken ikke er i "Ingen Choke" posisjon og at tennpluggen ledningen er tilkoblet.

Trykk

Hvis din strøm skive produserer nei, eller lav, trykk, kontroller tryllestaven er satt for høyt trykk. Brukerhåndboken vil ha instruksjoner for hvordan du bruker tryllestaven. Kontroller at din vannforsyning er minst fem gallon per minutt på 20 PSI, og at det ikke er noen lekkasjer i høytrykksslangen. Du kan rense eventuelle hindringer ut av munnstykket med en binders, hvis du ikke har en dysen rengjøring verktøyet. Også, hell vann i munnstykket slutten å skylle ut rusk. Tette vann filter-skjerm kan redusere trykket, kan en defekt EZ start ventil. Du må se et servicesenter har start ventilen erstattet, hvis du mener det er problemet.

Kjemisk uavgjort

Hvis enheten ikke vil trekke noen kjemikalier, kanskje ikke tryllestaven lavt trykk innstillingen. I tillegg kan du ha et tett kjemiske filter. Hvis skjermbildet kjemiske ikke kjemiske, vil det ikke kunne trekke dem. Kontroller at det er fullstendig neddykket. Fortynne kjemiske hvis det er for tykk, slik at den har konsistensen av vann. Kontroller at trykkluftslangen ikke er lenge. Hvis det er en kjemisk bygge opp i kjemisk injektor, må ha deler renset eller erstattet på et serviceverksted.