Eviggrønne trær som vokser i delvis solen i Virginia

August 3

Eviggrønne trær, opprinnelig Virginia som vokser på et delvis sol-område inkluderer noen pines og sedertrær vanligvis. Dette er alle potensielle landskapsarbeid arter skal brukes til en rekke formål. Disse delvis skygge evergreens fungerer som skjermer, holde noen fra å vite bedriften, som de vil blokkere visning. Andre programmer for disse typer Virginia eviggrønne trær inkluderer sysselsetting som prøven, skygge og plen på steder hvor solen ikke kontinuerlig truffet som dagen skrider.

Eastern White Pine

Den vestlige halvdelen av Virginia er der østlige hvit furu (Pinus strobus) vokser naturlig, med staten å være i den sørlige enden av dette evergreen. Stand til å vokse i delvis sol, eastern white pine kan vokse forbi 100 fot høy, gjør det en god Art for parker og store landskap der størrelsen er riktig. Eastern white pine har slanke og fleksible nåler; nålene utvikle på greiner i grupper av femmere. Plante i eastern white pine i flekker med litt surt jordsmonn.

Rosebay Rhododendron

En av de største av alle former for rhododendron og i vestlig Virginia rosebay rhododendron (Rhododendron maksimum) oppnår treet størrelse under optimale forhold. Disse inkluderer delvis sol og skygge og fuktig, kul flekker der jorda har en syrlig tint. Rosebay rhododendron eviggrønne kvalitet holder den pulserende vinteren; bladene kan krølle opp hvis temperaturen for lav notater Universitetet i Connecticut Plant Database. Blomstene blomstrer i juni i klynger, noe som gjør dette til en dekorativ treet for kantlinjer, skog kanter og naturalisert områder.

Loblolly furu

Ingen furu vokser raskere enn loblolly furu (Pinus taeda) ifølge North Carolina State University. Dette native østlige Virginia gjør det bra i dårlig jord der andre trær snuble og det utvikler i full sol til skyggefulle områder. Loblolly pine gjør en fin skjerm og frø produsert i sine koner er attraktive næring alternativer for fugler. Loblolly furu vokser til 90 føtter og eviggrønne nålene, opp til 10 inches lang, er en mørk nyanse av grønt.

Carolina Hemlock

Utvalget av Carolina hemlock (Tsuga caroliniana) utvider i sørvest Virginia fra North Carolina. Treet vokser i gjennomsnitt ca 20 fot kortere enn sin fetter, den kanadiske hemlock, oppnå høyder på 40 til 60 fot. Carolina hemlock håndterer delvis sol steder, men også kan vokse i full sol. Carolina hemlock har verdi som en privat skjermen og det er en solid prøven evergreen. Nålene er mørk grønn og opp til tre fjerdedeler av en tomme lang.