Eviggrønne trær som tåler varme

March 15

Eviggrønne trær som tåler varme

Her finner du varme-tolerant eviggrønne trær vokser i nesten alle sonene USA avdeling av landbruk anlegget hardførhet. Spenner fra kort og kompakt, høy og staselig, kan eviggrønne trær som tåler varmen gjøre et attraktivt tillegg landskapet med helårig farge fra løv og frukt eller kjegler vokser på treet.

Østlige rødt sedertre

Østlige rødt sedertre eviggrønne trær nå høyder på 30 til 70 fot med en bredde på opp til 45 feet. Det har fått høye karakterer i Great Plains for å tåle været ekstreme som varme, tørke og kalde plantet som en windbreak, ifølge USDA Forest Service. Rødt sedertre trenger mye sol og en godt drenert, fuktig, dyp jord, men også vokser i sand, leire eller steinete type jord. Blå-grønn, grå-grønne bladverket har en behagelig duft og er hardføre USDA sonen 3. Kvinnelige sedrer produsere lyseblå frukt fra sen høst til tidlig vinter.

Concolor Fir

Concolor fir, også kalt hvit fir, nå høydene av opp til 50 fot med spredning av 15 til 25 fot i full sol til lys. Dette sakte voksende fir foretrekker godt drenert, fruktbare, sandy loamy, fuktig jord i hardførhet soner 3 til 7. Concolor graner er blant beste av alle evergreen og furu trær på tolerer varme og tørke, Ohio State University hagebruk og beskjære vitenskap. Hvit fir tolerere ikke leire eller høye pH jord. Tett masse blå-grå til blå-grønne nåler slå grå-grønn høsten. Oppreist Konglene lysegrønn med lilla missfarging og slå brun når de er modne.

Rocky Mountain einer

Tett, duftende, grå-blå, blå-grønne til sølvfargede-grønne vegetasjon gjør dette evergreen treet et attraktivt tillegg til landskapet. Rocky Mountain einebær har en kompakt, koniske form og kan vokse opp til 50 fot høy, og 30 fot bred. Det er en langsom vekst, varige evergreen med et middels til høy toleranse for varme i hardførhet sonene 4 til 7. For å nå sitt fulle potensial, trenger den full sol og en godt drenert, løs jord. Den vokser best i et varmt, tørt klima i stedet for en fuktig. Bright-blå, sfærisk kjegler dekorere juniper treet om våren.

Amerikanske Holly

Mørk-grønn, ryggraden-tipped eviggrønne bladverket og lyse røde bær på kvinnelige planter gir deg frisk bladverket å dekorere huset med i ferier. Amerikanske holly trær nå høydene av opp til 60 fot i varme klima med spredning av 15 til 25 fot. Det kan vokse mindre - ikke mindre enn 25 fot høy--i kjøligere klima. Amerikanske holly tåler varme, tørke og kaldt i hardførhet soner 5B til 9. Den trives i full sol eller full skygge i våt eller tørr, sure litt alkalisk, sand eller loamy, godt drenert jord.