Eviggrønne trær med blomster

December 21

Eviggrønne trær er mer enn Gran eller furu trær som produserer bare kongler og nåler på deres filialer. Evergreens er faktisk trær som holder sine løvverk året rundt. Blomstrende evergreens kan ta tekstur og farge til landskapet. En rekke produsere scented blomster i alle former og størrelser og noen ganger spiselig frukt.

Sørlige Magnolia

Sørlige magnolia trær er 50 til 90-fot høy, bred-leaved evergreens hardfør i soner 7 til 9. Nye og hardføre kultivarer er tilgjengelig slik at gartnere i soner 5 og 6 å nyte skjønnheten av sine blomster, ifølge Floridata. Plante magnoliaer i rik, godt drenert, syrlig, tørr jord nesten alle typer i full sol til delvis skygge. Magnolia er svært tørke-tolerant trær. Kremaktig hvit, 8 - til 12-tommers-diameter blomster dekker treet fra April til juni. De åpner om morgenen og lukke natt for to til tre dager. På den siste dagen åpner de en siste gang før snu brun og fallende fra hverandre for å bli erstattet av rødbrun frukt.

Carolina Cherry Laurel

Tett, mørk grønn, skinnende løv angir bakgrunnen for blomstrer i eviggrønne Carolina cherry laurel trær. Fra februar til April cherry laurel's mørk-rød stammer blomstrer med 2 - 3 tommers lang klynger av duftende, små hvite blomster. Cherry laurel nå en høyde på 15 til 40 fot høye i full sol til delvis skyggefulle områder av landskapet. Hardy i soner 7 til 9, cherry laurel skal plantes i godt drenert, dyp, fuktig, syrlig, loamy jord. Fjerne underekstremitetene og suckers vokser ved foten av treet å opprettholde Carolina cherry laurel som et lite tre.

Silke eik

Blomstrende i varmen i soner 9b 11, når sol-kjærlig silke oak høyder på 60 til 100 fot med en 25 - til 30-fots spredning. Det er en raskt voksende treet med delikat, fernlike, grå-grønne bladverket. Silke oak setter på en konsert i våren når de fleste av bladene er utgytt for ny vekst og store klynger av levende gul-oransje blomster blomstre. Den foretrekker litt alkaliske surt, godt drenert jord består av sand, leire eller leirjord. Det tåler våte forhold i korte perioder og har en høy toleranse for tørke.

Medlar

Medlar trær er eviggrønne trær som mer enn blomstrer med interessante, duftende blomster; de produserer også gul-oransje, applelike frukt. Høsten sent, 10-tommen-lang, mørk-grønne bladverket fungerer som et bakteppe for klynger av hvite blomster brun og fuzzy under kronbladene. Plante Medlar trær i full sol å få de fleste blomstene i soner 7 til 10. De vokser opp til 20 fot høye i noen godt drenert jord. Det foretrekker sur jord, men vil tolerere alkalisk jord. Ta forholdsregler i iskaldt Vær beskytte blomster som er drept ved temperaturer mellom 26 og 28 grader F. Bladverket kan overleve temperaturer ned til 15 grader F for en kort tid før lider skade.