Eviggrønne trær i Oregon

July 4

Klimaet i Oregon er generelt tempererte med regionale variasjoner. Den østlige to tredjedeler av staten har ekstreme temperaturer med tåke og snø mens den vestlige tredjedel har en mer moderat temperatur gitt den varme, fuktige Pacific air. Oregon har et bredt spekter av innfødte og ikke eviggrønne trær som inkluderer bartre som trives på høyere elevations.

Douglas Gran

Douglas fir (douglasgran) er en innfødt eviggrønt tre av Pacific Northwest og stat treet i Oregon. Douglas gran vokser til en eldre høyde av 40-150 fot med en 12 - til 40-fots spredning. Mørk-grønne bladverket vokser i form av 1-1 1/2 tommers lenge pinner. Treet har en åpen, pyramideformet form og tendens til å miste sine lavere grener som det aldre. Hardy i USDA sonene 4 til 6, treet har en moderat økende hastighet og gir 3-4 tommers lange, lyse brune kjegler. Douglas gran vokser best i områder med full sol og fuktig, godt drenert jord.

Brewer Gran

Brewer Gran (Picea breweriana) er en sjelden eviggrønne opprinnelig fjellene i sørlige Oregon og Nord-California, vokser elevations av 4200 til 7700 føtter. Treet vokser til en full høyde på 70 til 100 fot og har utpreget flat nåler og lilla kjegler som skiller den fra andre Gran varianter. Kjegler turn oransje-brun med alderen. Brewer Gran vokser i står på den øvre rygger av vestlige Siskiyou fjellkjede i Oregon og California. Treet vokser spredte bestander i andre områder av området. Rødbrun treet bark er skjellete og tynn.

Hvit Fir

Hvit fir (Abies concolor) er grønn i Oregon og vanligvis vokser i høyereliggende mellom 3200 til 8200 chips føttene i fjellene i sørlige Oregon. Hvit fir er også referert til som Colorado fir og vokser best i solen eller lys. Treet foretrekker en godt drenert, fuktig jord og gjør ikke godt i tung leire. Vel tolerante av varme og tørke, hvit furu vokser sakte til en full høyde på 30 til 50 fot med 15 - å 30-fots spredning. Blågrønn treet nålene er 2 inches lang og 5-tommen-lang, nye Konglene er lilla. Hvit fir utvikler en smal, pyramideformet modne form.