Eviggrønne trær for en japansk hage

December 7

Eviggrønne trær for en japansk hage

Japanske hager er miniatyr landskap preget av sin enkelhet og symbolsk hvordan de betale hyllest til harmony funnet i naturen. Det er ikke uvanlig å ansiktstrekk bare en håndfull av planter i en japansk hage, og eviggrønne trær er en stift i tradisjonell og moderne hager over hele verden å sikre sunne farge hver årstid. Vurdere disse eviggrønne trær når du planlegger din egen japansk hage, alle er vanlige severdighetene i "nihon-teien" av hver stil.

Furutrær

Godt beskjæres furutrær, som er vanskelig å ta vare på pent, er sa å bli vurdert "kings" på japanske hager, og er ingen like populær som vanlig svart Furua (Kuromatsu). En stift til noen tradisjonelle hage, den japanske svart furu har blader som er ca 10 cm lang, lys grønn farge når unge og eldre i en mørkere grønn senere. Andre eviggrønne furutrær som vanligvis finnes i japanske hager inkluderer felles, paraply, gråt og Dragon's eye japanske røde pines og ikke-asiatisk furutrær som Torrey, stein, Aleppo og Kanariøyene varianter.

Eiketrær

Eik løvtre varianter er, som lønn trær, innlemmet i tradisjonelle japanske hager for deres fall skjerm, er flere eviggrønne eik varianter vanlige severdighetene også. Ubamegashi er et eviggrønt tre med ovale, mørkegrønne blader som gjør en utmerket hekk plante. Shirakashi og Arakashi er ringen-cupped eviggrønne oaks som kan bli 15 meter. Bladene av Arakashi variasjon er større enn Shirakashi, men begge har nye vekst som vises lilla-grønn i fargen etter flere dager i en lys, blåaktig-grønt.

Sedertre trær

Sedertre trær er blant de mest brukte evergreens i tradisjonelle japanske hager. Japansk Cedar (Cryptomeria japonica) kalles "sugi" i Japan, og er forbundet med dype fjell aspekter av en japansk hage. Dette raskt voksende eviggrønne er tatt for barken rød og tykk, nå grener som danner en uniform, horisontal lag formasjon under ideelle forhold. Både Alaskan og Atlas varianter av gråt blå sedertre trær er evergreens vanligvis sett i japanske hager.

Holly Trees

Flere trær av holly familien er inkludert i tradisjonelle japanske hager for sin eviggrønne blader og sesongmessige visning av lyse røde bær. Ilex pedunculosa utvalg vokser mellom 5 og 7 meter i høyde og vokse ikke tett med bær. Dette evergreen kristtorn kalles Soyogo i Japan, et navn som betyr «et tre som forlater sighing i frisk vinden.» Ilex integra kristtorn, kjent som mochinoki, produserer mange tette blader og noen ganger behandlet som en dekorativ treet i japanske hager.