Eviggrønne planter for vindu bokser

May 18

Eviggrønne planter for vindu bokser

Det er ingen grunn hvorfor deres fargerike tilstedeværelse bør ende når sommeren kommer til en avslutning vindu bokser er en populær måte å container hagearbeid. Bruke eviggrønne planter er en enkel måte å sikre at vindu bokser holde blomstrende hele året. Vindu bokser kan plantes med små evergreens som enten needled eller bred-leaved. Disse evergreens kan plantes på våren til å gjøre vei for sommeren blomstrende planter hvis ønskelig. Det er også lurt å ha to sett med bokser, spesielt for våren og sommeren blomster og for høst og vinter med evergreens.

Dwarf Japansk barlind

Japansk barlind (japansk cuspidate) er en conifer skyggelegge tolerant og derfor en god eviggrønne kandidat for vindu bokser som ikke får nok sol. Treet har mørk-grønne nåler med avrundet drikkepenger og den kvinnelige planter har røde bær. Om merket som dverg, kan Japansk barlind vokse opp til 20 fot høyde hvis venstre unpruned. Japansk barlind kan enkelt overføres med stiklinger eller frø og trent til ønsket høyde for et vindu. Planten vokser i fuktige, fruktbar jord.

Bearberry

Bearberry (Archtostaphyos uva-ursi) er en evergreen busk som når en eldre høyde på ca 6 til 12 inches med en 2 - til 3-fot spredning. Anlegget er populært brukt som en evergreen bunndekkende og er godt tolerant av sol og skygge. Bearberry er et godt valg for vindu bokser gitt lav høyde. Anlegget bærer blek rosa blomster om våren og bær i høst, som tiltrekke fugler. Vancouver jade er et bearberry utvalg med løv som tar på en dyp rød farge i vinter. Bearberry liker ikke ofte vannet eller overdrevet befruktet.

Pieriene

Pieriene (pieriene japonica) er en evergreen busk som er også referert til som Andromeda og lily av dalen. Busk er ikke bare et godt eviggrønne valg for vindu bokser for sin grønt løv, men også for gjennomgripende rosa, røde og hvite blomster bør våren. De eviggrønne bladene til pieriene modne, de endrer til en mørk grønn og blomsterknopper begynner å utvikle seg i sent faller. Plantene er vanlig å opprette busk grenser og som foundation planting. Pieriene vokser i delvis sol eller skygge, men blomster ikke så mye i skyggen. De er best plantet i rik, godt drenert jord.