Eviggrønne busker og trær

December 5

Eviggrønne busker og trær

Eviggrønne trær og busker tilbyr hele året rundt. De sport løvverk selv i vintermånedene, i motsetning til løvfellende varianter som miste sine blader. Evergreens faller i to kategorier: Bredbladet evergreens, som har faktisk blader, og bartrær, som har inntil løvverk. Tilgjengelig i en rekke størrelser og former, evergreens kan passe i praktisk talt alle landskapet.

Rhododendron

Hver våren eviggrønne rhododendron setter på en fargerike. Blomster vises i nyanser av rosa, rød, hvit, gul, lavendel og laks. Mange er også flerfargede. Ca 700 eksisterer og variere i høyde fra bare et par feet treet størrelse.

Rhododendron tolerere skygge eller fullt sollys. I fullt sollys, kan blomstre fargene bli vasket ut. De foretrekker rik, fuktig, sur jord med en pH på 4,5 til 5,5, ifølge Ohio State University. Busker har en grunne rotsystem, så foreta liten eller Nei, dyrking rundt seg.

Vanlige Boxwood

I vanlige boxwood (Buxus sempervirens), en Bredbladet eviggrønn busk, vokser til en høyde på 8 fot. Ofte vokst som sikring eller prøven planting, er det benyttet som en stiftelse planting eller langs en gangvei.

Med vanlig klipping og klipping, kan i vanlig boxwood vedlikeholdes i nesten alle form. Busk vokser til en avrundet haugen når lov til å opprettholde sin naturlige tilstand.

I vanlige boxwood vokser best i delvis sol eller fullt sollys. Det vil tåle leire jord, som gjør det ideelt for problemet jord steder der andre busker ofte unnlater å trives. Unngå plante i boxwood i jordsmonnet forhold på grunn av jord-borne nematoder, ifølge University of Florida. Busk vokser best i US Department of Agriculture soner 6 til 9.

Kinesisk einer

Kinesisk einer vokser som bunndekkende, busk eller tre avhengig av sorten. Mest akseptert allment form for kinesisk einer er et tre som vokser til en høyde på 70 fot med en bredde på 20 fot, ifølge Floridata. Det idrett unike brunlig-rød bark som faller bort i papir tynne strimler. Duften av treet er eksepsjonelt sterke.

Enten mann eller kvinne, hunnen produserer fiolett berry-type kjegler. Den tåler alkaliske eller sure grunnforhold. Når etablert, tåler den perioder med ekstrem tørke. Busk varianter brukes ofte som en hekk planting. Andre varianter gjør ideelle bakken dekker som spre seg raskt og kan hjelpe i jorderosjon på grunn av sin dype røtter.

Alle varianter av kinesisk einer vokser best i US Department of Agriculture soner 3 til 9.

Vestlige Redcedar

En raskt voksende evergreen, den vestlige redcedar vokser til en høyde på opptil 200 fot i sitt opprinnelige habitat, men sjelden topper 70 fot når vokst som et landskap prøven. Busk som kultivarer av arten finnes også som gjør utmerket personvern hekker. Arten foretrukket for sin søte aroma som kan fylle en hel hageomgivelser.

Den vestlige redcedar kan tåle fullt sollys, men gjør best i delvis skygge. De krever fuktig grunnforhold rikelig organisk materiale. Treet kan tåle perioder med tørke, men veksten kan iverksettes. Den vestlige redcedar vokser best i US Department of Agriculture soner 5 til 9, ifølge Floridata.

Noen individer har en allergiske hudreaksjoner når de kommer i kontakt med av den vestlige redcedar.