Eviggrønne busker for Vancouver

March 16

Eviggrønne busker for Vancouver

Vancouver er den varmeste byen i Canada om vinteren. Plasseringen av Rocky Mountains blokkerer kaldt arktisk luft som kan paralysere resten av Canada. Dette, skaper sammen med westerly vindene og byens nærhet til Stillehavet et sterkt ønsket klima som varierer fra marine til kontinental. Valgene er rikelig for planteliv og spesielt Bredbladet eviggrønne busker i denne frodige byen. Gartnere nyte både native og innenlandske varianter sammen med sin eviggrønne bartre trær.

Pacific Rhododendron

Pacific rhododendron er den mest dramatiske innfødt blomstrende busken i skogene i vestlige Nord-Amerika og også den mest kjente. Det er en evergreen busk med store, mørke-grønn, tykk læraktig blader som vokser fra 4 fot til 10 fot. Pacific rhododendron blomster fra mai til juni med prangende rosa til rose-farget avrundet klynger opptil 6 inches i diameter

Portugal Laurel

RHE Portugal laurbær, Prunus lusitanica, er treet som brukes noen ganger for screening eller forme i et lite tre skjema. Venstre untrimmed, Portugal laurel blomster i juni, med lang panicles av hvite blomster. Blomstene står mot skinnende, spisse blad bakgrunn, gjør en slående landskap prøven. Deep-lilla bær vises på sensommeren på denne busk, som kan bli 25 feet lang.

Salal

Salal er en busk innfødt til vestlige Nord-Amerika med læraktig blader og mørk blå, spiselige bær som var en gang en primær kilde til mat for indianere. Bærene er i dag en favoritt av dyreliv. I Vancouvers kyst klima, salal tendens til å danne tett krattskog. Dens stammer er en stor eksportartikkel og selges til blomsterhandlere over hele verden for bruk i blomsteroppsatser. Dette evergreen blir langsomt 72 fot høy.

Cascade Oregon Grape

Cascade Oregon grape, Berberis aquifolium, er en innfødt eviggrønne som vokser bare 2 fot høy. De korte stilkene bære 12-tommen-lang sammensatte bladene, som en frond, hver med ni til 19 dyp-veined, toothed og noe glanset brosjyrer, mye som holly. Den har en prangende spray av gule blomster våren og syrlig frukt ligner blåbær. Mens langsom å etablere, vokser den til en utmerket kompakt eviggrønne i kantlinjen eller skog.

Jordbær treet

Jordbær treet, Arbutus unedofor, er faktisk en busk. Den har ball-formet røde frukter som ligner jordbær. Stammen og greinene moden til en varm, sienna rødbrun som planten vokser sakte til en høyde på 8 føttene til 20 fot. Jordbær treet har liten dyp-grønne blader og klynger av små hvite blomster. Den blomstrer i høst og vinter samtidig som den røde bær.