Eviggrønne busker for sone tre

September 4

Bastioner av kalde vinterværet er vanlig i mye av USDA anlegget hardførhet sone 3. Denne sonen inneholder nordlige deler av Minnesota, Wisconsin, North Dakota, Montana og Maine. Eviggrønne busker egnet for disse inkluderer kultivarer av store needled eviggrønne trær, samt noen Bredbladet eviggrønn arter.

Einer

Einer (Juniperus) er allsidig eviggrønne busker og sone 3 er den kaldeste området støtter en rekke juniper arter og deres hybrider. Størrelsene er tilgjengelig for å passe mange funksjoner, inkludert 'Limeglow' sorten av snikende einer, som vokser til 12 inches og fungerer langs stiftelser og rock hager. Andre små juniper hybrider er "Blue Chip," 'Plumosa', 'Wiltonii' og 'Effusa'. Disse mindre einer tjene som bunndekkende i mange scenarier. Større juniper arter og blanding, som kinesisk juniper "Blue Point" og "Gamle gull" kultivarer - er busker verdig for bruk som hekker, skjermer og prøven planter.

Grantrærne

Norge Gran alene har nok busk hybrid former passer for sone 3 å fylle flere landskapsarbeid programmer. "Acrocona," for eksempel, er en 5 - til 10-fots høye Norge Gran busk egnet som en prøven plante. 'Nidiformis' og 'Clanbrassiliana Stricta' er andre busk former som vokser til mellom 6 og 8 føttene. Mindre Norge Gran busker inkluderer for eksempel 'Lille perlen,' "Sherwood kompakt" og "Little Joe. Hvit Gran er en Gran tre med liten busk hybrider. "Celcilia," 'Liten verden' og 'Jean Dilly' er lille nok for rock hager blant andre bruksområder. Colorado Gran har masse busk-skjemaer, som 'Thume', 'Montgomery' og "Kloden."

Amerikanske tuja

Komme opp med en landskapsarbeid funksjon og sjansene er du kan finne en amerikansk tuja busk for den. Den amerikanske tuja vokser til treet størrelse i naturen, men sine mange kultivarer, i stand til å etablere seg i sone 3 kommer i forskjellige størrelser. Disse busker, for eksempel "Danica," 'Hetz dverg' og 'Woodwardii' server som beholder plantene, hekker, aksent arter, kantlinjer, skjermer og foundation planter. Amerikanske tuja busker vokse i mange typer jord og utvikle i full sol eller lys.

Bredbladet Evergreens

Bredbladet eviggrønne busker for planting i sone 3 inkluderer typen holly kjent som nordisk inkberry. 'Chamzin' sorten vokser til 4 føtter, noe som gjør det nyttig som en sikring. Bladverket beholder sin skinnende grønne farge til tross for harde vinterforhold. Sure, fuktig potions av landskapet i sone 3 støtte veksten av en busk som heter leatherleaf. Denne Bredbladet eviggrønn har en plante, 'Grønne', med hvite blomster i April. 'Grønne' er en solid mulighet for forholdene våt bakken gaver til andre planter.