Eviggrønne busker for Michigan

May 30

Eviggrønne busker for Michigan

Hvis du leter etter eviggrønne busker plante i Michigan, har du flere alternativer å velge mellom. Busker for denne delen av landet inkluderer både fleksible - og smal-leaved varianter. Fordi Michigan er en stor og klimatisk variert tilstand - deler av det innenfor USDA hardførhet soner 3 til 6 - kan busker som trives i en del av Michigan ikke overleve i en annen. Konsultere en hardiness sonen kart (se ressurser) og snakke med en lokal ekspert før du plante noen busker.

Sauer Laurel

Sauer laurel er en liten, bred-leaved evergreen busk som vokser å tre føtter høye og seks fot bredt. Den blomstrer, vanligvis i tidlig på sommeren med små, skål-formede rosa blomster som vokser i tette klynger rundt stammen. Bladene er læraktig og ovale og endre fra blågrønt til rød-grønn høsten. Sakte voksende, denne busk trives i våt, sur jord med delvis skygge. I naturen, er det vanligvis funnet i sumper, myrer og våt beite, eller langs bekken banker. Alle deler av sau laurbær er svært giftige, så denne busk ikke skal være plantet i områder som besøkes av barn.

Rød Bearberry

En etterfølgende evergreen busk, røde bearberry vokser nær bakken med en høyde mellom en fot og tre fot. Bladene er tykke, læraktig og padle-formet, med en skinnende mørkegrønne fargen som tar på en rødlig skjær i vinter. Rød bearberry har lav vann krav, vokser best i godt drenert, sandstrender og steinete sur jord. Den kan vokse i solen eller skygge, og det er tolerante overfor varme, kulde og tørke. Ikke bruke gjødsel eller kompakt jordsmonnet rundt anlegget. De bær, som nytes av dyrelivet, er spiselig, men generelt anses å være melete og smakløst.

Amerikanske barlind

Også kjent som canadisk barlind, amerikanske barlind er faktisk innfødt til store deler av det nordlige USA i tillegg til Canada. En smal-leaved evergreen, denne busk kan vokse tre til seks fot høye og potensielt dobbelt brede, med tynn, flat nåler som er mørk grønn med lys grønn undersides. Den needled ta på en rødbrun farge i vinter, og grenene bære lyse røde berry-aktige frukt på tips. Økende i sol eller skygge, er amerikanske barlind jord preferanse for fuktig sand eller sandstranden loams. Denne busk er relativt pest-ledig, men trenger beskyttelse mot varme, tørke og intens vintersolen.