Evergreens vinteren

August 2

Evergreens vinteren

Av alle planter i en hage er evergreens blant de mest fargerike når vinteren treffene. Selv om snø dekker gården, opprettholde eviggrønne trær og busker deres grønt løv. Gran trær er spesielt delvis til kaldt vær, men alle evergreens trenger spesiell omsorg å hindre vinter skade truer deres helse.

Evergreen fordeler i vinter

Når vinteren vinden skrenser mot huset, fungere evergreens som robust frontruter som opprettholder sin tykke blader hele sesongen. Plante dem på rad for å opprette en personvernet gjerde eller rave dem i hagen et mer naturlig utseende. Bare sørg for at du fordele dem flere fot fra hverandre for å tillate dem å vokse til full størrelse, som professorer Donna Fare og Wayne Clatterbuck advare på Universitetet i Tennessee nettstedet; Dette sikrer også at de ikke trenger å konkurrere for næringsstoffer når unge.

Vanlige problemer

Selv om de oppholder grønn vinteren, er evergreens ikke immune mot vinter skade. Stuper temperaturer True åpne sår og unge vekst som oppstår etter høst trims. I mellomtiden, snø og is kan byrden en gren til sin knipser punkt. Når jorden fryser og solen slår på nålene, evergreens mister vann og kanskje ikke kunne fylle det, forårsaker nåler brun og slippe. Noen ganger varmen fra solen forårsaker selv vevvekst, men når solen etterlater og temperaturene slippe, aktive vev dør og forlater sprekker og arr av død barken på treet.

Vinter omsorg

Kunnskapsrike gartnere kan hindre vinterforhold skade deres evergreens ved å gi Vær-bevisste omsorg. Innpakning et tre hindrer snø og is buildup, samt solen skålde. Binde grenene av eviggrønne trær oppover, og eventuelt dekke dem med tre wrap eller et lys materiale. Evergreens som begynner browning mangel på fuktigheten må mulch å holde bakken varme for vannsirkulasjon i jorden og røtter.

Beskjæring

Senvinteren--etter verst av vintervær - er det sikreste tidspunktet å beskjære evergreens trenger en Gran. Horticulturalist Richard Jauron ved Iowa State University anbefaler trimming og April for de fleste evergreens. Dette gir evergreens en sjanse til å gjenopprette fra beskjæring sår som været varmes, og ny vekst som rosenkål etter trim vises som våren treff.