Evergreen bunndekkende planter for sonen 7

October 18

Evergreen bunndekkende planter for sonen 7

US Department of Agriculture anlegget hardførhet sone 7 er en bred bånd som går fra Nord-Virginia, ned til sentrale Texas, og i deler av det nordlige California, Oregon og Washington. Mens disse områdene representerer en rekke klima og vekstforhold, de har en ting felles: de er alle kjent for sine milde vinterværet. I sonen 7, kan en rekke lav vekst, evergreen bakken dekker brukes til teppe nakne områder, bratte skråninger og skyggefulle flekker med tykke lag av løvverk og blomster hele året.

Varianter

I motsetning til mange planter er de fleste bakken dekker ikke spesielt om mengden sollys som de mottar. Hardfør evergreens som snikende rubus, vanlig strandsnegl og wintercreeper vokse like bra i full sol eller full skygge. Disse plantene spres raskt, uansett lysforhold, kontrollere erosjon helårig interesse som legger til hager og skogland. Alternativt, skyggefulle områder i sonen 7 også fylles med engelsk eføy, bugleweed eller snikende lilyturf, mens solrike steder kan dekkes med kysten einebær, snikende einebær eller russisk cypress.

Planting

Med passende Stell og vedlikehold, kan eviggrønne bakken dekker fort bli en permanent del av landskapet. Derfor er riktig klargjøring og planting prosedyrer avgjørende. For å etablere en stor skjærer bunndekkende, løsne jorden i det angitte området, og rake gjennom det å fjerne steiner, ugras eller store biter av vrakgods. Når jorda er glatt, 4 tommer moden kompost fordelt på overflaten, og deretter bruke rake arbeide materialet i jorden; så snart siden er skikkelig forberedt, kan du installere seedlings. For å oppnå et utfylt utseende uten overbefolkning, må det være en passende mengde mellom hver plante. Avstand kravene varierer fra Art til Art, rot-spredning og gjennomsnittlig årlig vekst; de fleste bakken dekker setter godt når imidlertid 18-36 inches fra hverandre. Planter kan angi ytterligere fra hverandre, men det vil ta ekstra tid å utvikle full løvverk dekselet.

Vedlikehold

Generelt tar det et år eller to av sunn vekst for bunndekkende planter til fullt utviklet. Til plantene modne, dekk bakken mellom dem med en 4-tommers lag organisk mulch. Dette hindre utviklingen av konkurransedyktige ugress og holde jorda fuktig, oppmuntrer veksten av røtter og skudd. Når bunndekkende er veletablerte, vedlikehold er minimal: legge til en Universal gjødsel en gang i året for å erstatte noen næringsstoffer som kan ha blitt tømt fra omkringliggende jord; vanne plantene i perioder med tørke eller ekstremt høy varme; og rake forsiktig overflaten to eller tre ganger i året å fjern rusk.

Foryngelse

Evergreen bakken dekker kan påvirkes av en tilstand som kalles "vinter brannsår." Kombinasjonen av kaldt vær, høy vind og sollys kan føre innskrumpet, brown utseende løvverk. Bør denne situasjonen utvikle, fjerne bladene sol-brent av trimming bunndekkende med en standard gressklipper. Bare angi blad av klipperen på sitt høyeste innstilling, og deretter klippe bunndekkende som om den var en del av plenen. Dette ikke bare fjerner skadet stengler og blader, det stimulerer utviklingen av nye plantevekst.