Evergreen blomstrende busker for sone 9 i Florida

May 7

Hagearbeid i Florida krever en grunnleggende forståelse av hva planter er kunne tåle de varme somre og tørke forhold. Blomstrende planter legge til farge på landskapet og er et populært valg for mange gartnere. Det er mulig å inkludere blomstrende busker i hagen din Florida hvis du velger de anbefalte for sonen.

Sone 9

US Department of Agriculture hardførhet sone 9 i Florida inkluderer de fleste nord og sentrale områder, inkludert områder sør for Orlando. Denne delen av central Florida har milde vintre og en lang vekstsesongen. Temperaturen i sone 9 er vanligvis temperert, men frost er mulig i vintermånedene, slik at det er uklokt å prøve å dyrke tropiske planter, med mindre du er kjøpedyktig dekke dem eller flytter dem innendørs når temperaturen under 30 grader Fahrenheit.

Duftende busker

Anlegget duftende busker nær døren å låne en spesiell duft til entryway. Velduftende te oliven er treet som vil vokse til 10 fot, gir små hvite blomster i slutten av vinteren. Blomster er sporadiske til sommeren og begynner igjen i høst. Disse busker tilpasse seg noen jord og trives på forsømmelse. Plante dette duftende busk i full delvis solen.

Gardenias produsere blanke blader og store, hvite duftende blomster. Plantene har god tørke toleranse, er kaldt hardføre og overleve i full delvis skygge. Busk vokser til 4 fot i høyde, og kan dyrkes i en hekk eller kan holdes som en aksent plante.

Vedlikeholdsfri busker

Asalea er tørke-tolerant planter som krever lite omsorg. De kan vokse opp til 5 fot høyde avhengig av variasjon. Blomster er produsert primært på våren, selv om det er varianter som produserer blomstrer hele året. Azalea busker produserer en rekke farger, inkludert hvitt, lavendel, rosa, korall og rød. Disse tørke tolerant planter kan tolerere solen, men gjøre det bra i skyggen også.

Camellias brukes som en hekk, en foundation plante eller aksent planter. Disse bekymringsløse busker er tørke tolerant. De kan vokse til 10 fot hvis de ikke er beskjæres. Camellias produsere store, prangende blomstrer i hvit, rosa eller rød November til mars.

Sun-Loving busker

Firebush, også kalt firecracker busk eller hummingbird bush, er treet som produserer lys rød-oransje blomstrer hele året. Plantene tolerere delvis skygge, men blomstrer best i full sol. Lyse blomster av denne busk tiltrekke hummingbirds og sommerfugler.

Cape kaprifolium er en helårig evergreen som er innfødt til Sør-Afrika. Disse solen-elskende planter produserer lys oransje blomster som tiltrekker kolibrier. Cape kaprifolium har middels salt og tørke toleranse.

Hvit pongpong er treet fra Sør-Amerika. Den produserer stor prangende hvit pongpong blomster i høst og vinter. Plantene krever regelmessig vanning og foretrekker full sol. Hvit pongpong planter vokse 12 fot i høyden.