Evergreen bambus som en sikring

October 11

Evergreen bambus som en sikring

Bambus, en av de raskest voksende plantene i verden, er vakre eviggrønne bladverket bruke en hekk. Det varierer i høyde, tetthet og blad størrelse, og er et billig alternativ for å lage retningslinjer.

Historie

Ifølge JMX bambus, er i over 5000 år, bambus brukt i Kina, som har mest bambus landet i verden. Under Jin-dynastiet, en spesiell bok ble skrevet om Kinas bambus og mange bambus typer ble registrert.

Typer av bambus

Det finnes to typer bambus planter, klumper og ikke-klumper. Clumping bambuss løpere reise kort avstand fra den opprinnelige anlegget, og den ikke-klumper bambus løpere er vedvarende reisende, ifølge American bambus Society.

Planting

For å plante bambus, løsne de 12 til 18 inches jord og lå rotstokker, rot basen, om tre til fire inches under overflaten med øynene, spissen, grossist.

Sikring

Hardfør bambus plantet tett sammen gir en personvern sikring på eiendom. For å opprettholde hekken, sviske bambus når nye veksten er fortsatt grønt.

Antikke våpen

Etter fullført bambus dateres primitive bambus våpen, slik som blåserør og pil og bue, tilbake tusenvis av år i Kina og japansk kulturer.