Everbearing sitrus trær

July 19

Everbearing sitrus trær

Everbearing planter er trær og busker som kontinuerlig produserer frukt, ofte flere avlinger hver sesong. Sitrustrær er blomstrende arter fra Rutaceae familien med duftende, syrlig frukt. Disse eviggrønne trær vanligvis vokser mellom 16-50 fot høy og trives i varm, solrik og fuktig klima. Landscapers bruke mange dverg-type sitrustrær som dekorative planter for innendørs og utendørs.

Høy

Høye sitrus trær er mer enn 20 fot høy. Lisboa er en sitron utvalg som vokser på 30-fots, everbearing trær. Dette kald-hardføre og varme-tolerant treet har en energisk formasjon og skarpe torner. Kommersielt produsert frukten har høye surt konsentrasjoner gjør en saftig, bitter-tasting sitron. Nepali avlang er en kommersiell rekke en 20 fot høy lemon tree innfødt til Assam, India. Dette everbearing sitrus treet har en energisk, spre vekst og gir middels - til store, elliptiske til avlange, grønn-gul sitroner.

Middels

Middels sitrustrær er 10 til 20 fot høy. Eureka selges sant sitron ulike i supermarkeder. Denne sitron arter skjemaer på kortvarig, mellomstore trær 10 til 15 fot høy. Dette everbearing treet utvikler lilla farget ny vekst og har nær thornless grener. Ponderosa er en hardfør sitron hybrid som vokser på 8 til 12 fot høy everbearing sitrus trær. Dette frost-tolerant treet har eviggrønne blader og hvite blomster med en moderat beløpet av torner. Middels til store frukten er oransje-gul tykk hud.

Liten

Liten sitrustrær er mindre enn 10 fot høye. Perrine er en hybrid av meksikanske kalk og Genova sitron utviklet i 1909. Denne 6 til 10 fot høye sitrus treet er en everbearing, kald-sensitive treet som lys gul farget frukt med grønn-gul masse. Meyer er en liten hardfør hybrid sitrus treet som står 6 til 10 fot høye med mørk-grønt løv. Dette everbearing treet bærer lys-oransje frukt med lys oransje-gul masse.

Semi everbearing

Tahiti lime (sitrus latifolia) er en sitrus treet med en robust vekst og en spredning, hengende konfigurasjon. Dette nesten thornless semieverbearing treet har tett løvverk og gir greenish-gul, små til mellomstore størrelse limes. Meksikanske kalk (sitrus aurantifoli) er et semieverbearing utvalg med rask vekst og shrubby utseende. Stående på 6-½ 13 fot høy, har meksikanske kalk treet smale, spre grenene med flere skarpe spines. Den lille, grønn-gul frukten vokser i klynger og har en saftig, sure smaken.