Eureka Altima 2961AVZ støvsuger vedlikehold

April 23

Eureka 2961AVZ Altima er oppreist støvsuger med flyttbare støv kopp, skum og filter ramme, selvrensende støvkost, frontlys, HEPA filter, høyde justering evne, innebygde verktøy og en møbler og trapp verktøyet. Opprettholde støvsugeren riktig vil hjelpe forlenge samlede levetiden på enheten og holde det fungerer effektivt.

Filtre

De ulike filtrene på Eureka Altima krever regelmessig vedlikehold. Urviserne skjermbildet filteret fjerne den fra bunnen av støv cup på ukentlig basis. Skyll den med varmt vann og la det tørke før tilbake til støv koppen. Du vil også fjerne skum og klut filteret i støv cup, på ukentlig basis. Fjerne filtrene og rammen fra cup og vask filtrene godt med vann. Tørkes grundig før han returnerte dem til enheten. Hvert halvår, gå på håndtaket slipper pedalen og lavere vakuum håndtaket. Forstå HEPA filter dekke og gjør den mot klokken for å trekke det ut. Erstatte hepafilter med en ny, tilgjengelig gjennom Eureka.

Børstevalsen

Slå av og koble støvsuger Eureka før du sjekker børstevalsen, som bør gjøres jevnlig. Senke håndtaket etter stepping på håndtaket slipper pedalen, og finne og Fjern de to skruene på forsiden av penselen roll dekselet. Avsatt pensel roll dekselet og inspisere børstevalsen etter tegn på skader. Hvis det er lange strenger fanget rundt børstevalsen, bruk saks for å fjerne fiber.

Belte

Mens pensel roll dekselet er fjernet, ta ut børstevalsen og inspisere beltet. Rulle beltet litt hånd å sikre det ruller lett og ser for sprekker, deler eller andre bevis på skade. Kontakt Eureka for et nytt belte hvis nødvendig og erstatte den. Returnere børstevalsen i posisjon og slå den to ganger, en gang det nye beltet er på plass, midtstille beltet. Returnere pensel roll dekselet og fest den med de to skruene.

Mulig blokkeringer

Sjekk Eureka vakuum regelmessig for potensielle blokkeringer i slangen og munnstykke. Slå av og koble støvsuger og trekk slangen fra slangen kuleholderen. Flex slangen å løsne og fjerne eventuelle hindringer. Fjerne pensel av slangen kontakten og se innsiden for blokkeringer. Fjern eventuelle hindringer og koble slangen i begge ender.