Eucalyptus trær for Firewood

April 15

Huseiere med tilgang til tre noen ganger unnslippe bekostning av fyringsolje ved å installere en vedovn. Noen vedovn er bare så god som skogen, som du plasserer i den, så det lønner seg å være selektiv i ved valg. Eukalyptus er ikke innfødt til Nord-Amerika og er ikke kjent som en brensel i denne delen av verden.

Om Eucalyptus

Eukalyptus vokser mye i Australia og i deler av Sør-Stillehavet. Begrepet "eukalyptus" er faktisk en generell betegnelse for en slags treet, som det er flere hundre varianter. Dette treet har mange bruksområder enn ved, en av de vanligste blir utvinning av olje for kulinariske og medisinske formål. Eukalyptus er en meget raskt voksende treet som er mye brukt for firewood i Australia.

Fordeler

Eukalyptus brenner varmt, som er bra for brensel så lenge du holde nøye øye med den. Sin raskt voksende karakter betyr at med riktig håndtering, kan du ha mye ved uten utmattende kilden. Eukalyptus er en utmerket tre for utendørs matlaging fordi det brenner til en varm seng av kull for baking poteter og grilling med en veldig jevn varme.

Ulemper

Den varme er en alvorlig ulempe hvis misbrukt. Noen vant til andre, mer langsom-brenning skogen kan jam deres vedovn med eukalyptus og lyse opp. Dette kan føre til en overopphetet komfyr, skadet katalysator eller enda en skorstein brann. Eukalyptus kan være vanskelig å dele om lov til å tørke før deling. Den har en vridd korn som blir veldig tøft med krydder. Den største ulempen av eukalyptus for firewood brennere i Nord-Amerika er at det er et tropisk tre. Det vokser i deler av California, men vil ikke vokse i nordlige land med hard frost.

Coppicing

Coppicing er en metode for brensel produksjon som involverer plante hurtigvoksende trær og høsting sine skudd og filialer uten å drepe dem. Eukalyptus raskt voksende naturen gjør det ideelt for coppicing. Eukalyptus kan høstes for firewood på en 5 eller 6 år rotasjon, som betyr at hvert enkelt tre vokser nok å levere ved hver 5 eller 6 år.