Etter klipping en lem av en sukker Maple Tree, bør jeg Tar det?

February 26

Etter klipping en lem av en sukker Maple Tree, bør jeg Tar det?

Bruke såret dressing en fersk beskjæring kutt er blitt hovedsakelig diskreditert av forskning. Såret dressing, også kalt beskjæring maling og tar, forhindre ikke forfall og forstyrre helbredelse av en beskjæring kutt. Det finnes noen unntak, men ingen unntaket gjøres for sukker maples.

Gren krage

Beskjæring kutt kan la tømmerstokken utsatt for smitte fra forfall og mikroorganismer. Utdatert "flush cut og maling" beskjæring praksis forverrer risikoen. Hvert lem har en krage på sin base, et hovne område som noen ganger har en bark rygg. Kragen inneholder en kjemisk sone som hemmer tannråte. Når forfall flyttes ned grenen, stopper på kragen. En callus skjemaer og grenen faller. Skjær like utenfor gren kragen slik at treets naturlige forsvarsmekanisme ikke er skadet.

Såret Dressing

Tidligere ble såret dressing anbefalt å hindre decay-forårsaker infeksjon. Men i beste fall sår helbrede ikke noen raskere med dressing enn uten. Forskning viser at såret dressing ikke gjør noe for å forhindre forfall, og forseglet sår skaper et miljø som passer tre-bor mikroorganismer. Noen typer såret dressinger drepe cambial celler. Sårene kan holde åpent i flere år enn uten såret dressing. Materialer blir testet som kan bekjempe infeksjoner, men ingen er på markedet.

Sukker Maples

Sukker lønn er et tre som utstråler sap når det er beskjæres på senvinteren eller tidlig på våren. Tre sap, tannkjøtt og harpikser hjelpe trær bekjempe invasjon av patogener. SAP flyt ikke vanligvis vondt treet, men det kan være skjemmende, og overdreven "blø" kan svekke den. Beskjære sukker maples i slutten av våren, sommeren eller falle for å redusere sap flyt. Unngå unødvendige beskjæring ved å velge rett sted for sukker maple, slik at det får plass og forhold for sin naturlige vekst vane.

Eik og Elms

Såret dressing anbefales for oaks og elms, når de er såret i en kritisk tid - våren oaks og gjennom hele vekstsesongen for elms. Om skaden er stormer, utilsiktet mekanisk sår eller nødvendig beskjæring, skal noen type såret dressing brukes til såret innen 15 minutter. Dette er spesielt innføringen av patogener av eik wilt eller nederlandsk elm sykdom. Latex maling kan brukes som en såret dressing.