Etter byggingen rengjøring Tips

September 29

Etter byggingen rengjøring Tips

Enten du er en entreprenør som arbeider i konstruksjonen feltet eller et hus som har arbeidet på hjemmet ditt, må du ta skritt for å rydde opp i rotet som er igjen når en jobb er ferdig. Du kan leie en profesjonell rengjøring å gjøre jobben eller følger noen grunnleggende retningslinjene for effektivitet og fungerer som deg selv. Uansett hvilken metode velger du, sikkerhet er av største viktighet og observeres hele rengjøringen.

Velge en profesjonell

Søk etter etter rengjøring spesialister innen konstruksjon på en nettside som viser tilgjengelige leverandører i ditt område, for eksempel ServiceMagic.com. I tillegg, sjekk ut muligheter med Better Business Bureau å sikre at deres omdømme og kundeservice er opp til PARI.

Spørre om detaljert tjenester som du ønsker å ha inkludert i rengjøring. Bare ansette en profesjonell som er villig og kvalifisert til å utføre bestemte tjenester og stand.

Har profesjonelle trekke opp en kontrakt med alle relaterte kostnader, priser og andre bestemmelser. Ikke registrert noe eller la ham begynne arbeidet til du er fornøyd med vilkårene.

Kontroller at profesjonell tilbyder er forsikret i tilfelle skader før hun starter rengjøringen. Betalingen skal skje etter at alle vilkårene i kontrakten er oppfylt, og rengjøring arbeidet er kontrollert og godkjent.

DIY rengjøring Tips

Vurdere å leie en kommersiell størrelse søppel beholder hvis du gjør rengjøringen selv og det blir en masse rusk å avhende. Disse beholderne har en stor kapasitet og utleie selskapet vil frakte dem bort når du er ferdig.

Tørke støv eller feie alle vegger og følge opp med en våt tørke av hele området. Bruke en butikk vac på veggene, er vinduskarmer og gulv et annet alternativ også. Dette må gjøres for å fjerne skadelige gips eller sagmugg som er klamrer seg til overflater utover en bygning etter konstruksjon.

Fjern maling eller reparer splotches og utslipp fra windows, trim, tepper og harde gulv med renhold løsning og håndklær. En Tepperensing maskin kan være nødvendige for gulv, og et barberblad eller annet skraping verktøy kan brukes for windows og klippe hvis nødvendig i tillegg.

Bruk rubbing alkohol på etikettene på apparater og windows for å fjerne dem helt uten å skade finish. Rense ut alle søppel, utklipp og putty fra innsiden kabinettet, hjørner, badekar og andre helt.