Etter blomst vare på tulipaner

July 22

Etter blomst vare på tulipaner

Når det gjelder tidlig om våren farge, er tulipaner vanskelig å slå, som varianter inkluderer nesten hver farge tenkelige fra lyse pasteller og fet primærfargene striper og flammer. Tulipaner er tilgjengelige i en rekke størrelser og i skjemaer som inneholder enkle og doble blomster, og selv fjær eller fringed typer. Etter blomst av tulipaner sikrer en retur show hver vår.

Fjerne blomstrer

Tulipaner bør fjernes når blomstene visne og wilt, ellers anlegget bruker energi på kommer til seed, viderekobling energi fra nærende tulipaner pærene til neste vekstsesongen. Klipp av visnet tulip, sammen med stammen, men ikke fjerne bladverket.

Fjerne løvverk

Bladverket må få lov til å forbli på tulip før bladene stilnet og gule i midtsommer. Bladverket er avgjørende for utviklingen av pærene, som næring er gitt av grønne blader, som absorbere energi fra solen. Når bladverket dør, bruke pruners for å kutte bladverket på bakkenivå; tillater døde bladverket på anlegget vil invitere skadedyr og sykdom.

Dele tulipaner

Tulipaner nytte divisjon hver årene. Som tulipanløker multiplisere blir anlegget overfylt og blomstrende reduseres. Å dele tulipaner, løfte en klynge fra bakken med en hage gaffel og skille pærene fra viktigste klump. Plante pærene umiddelbart eller lagrer pærene til våren. For å lagre tulipaner skyll pærer, pensel overflødig jord fra pærene, lyspærer med en hageslange. At pærene å tørke, og plasser pærer i en pappeske. Lagre boksen i et kjølig, godt ventilert sted til høsten planting tid.

Mulching tulipaner

Dekk tulip sengen med 2-4 inches av organisk mulch når været dreier kulden høsten, som mulch beskytter tulipanløker mot skade som skyldes gjentatt frysing og tining. Bruk en mulch som halm, strimlet bark, barnåler eller tørt gress. Fjerne mulch så snart været varmes våren. Unngå å bruke blader med mindre bladene er hakket eller makulert. Hele blader blir våt og maths.