Etter at et tre hva kan jeg bruke den for å stoppe det fra å vokse?

January 12

Etter at et tre hva kan jeg bruke den for å stoppe det fra å vokse?

Etter fjerning av et tre, må være forsiktig å hindre stump fortsetter å sende ut skudd. Trær kan ha nok lagret energi i systemene rot å sende ut skudd i mange år, men med litt forsiktig forberedelse, du kan kle din tree slik at det ikke fortsetter å vokse og samtidig fremskynde råtnende prosessen mens skjule det eyesore for en stubbe.

Plast Tarp

Dekker et kutt stubbe med en plast presenning har en todelt effekt. Først deprives det stump og noen skyter det kan sende lys nødvendig for fotosyntesen og overlevelse. Andre, det oppfordrer fuktighet buildup og haster veksten av sopp og bakterier som beiter på stabben.

Herbicidal program

Belegg din stubbe i ugressmiddel og bore hull i stump kan ytterligere redusere en mulighet til å fortsette å sende opp skudd. Dette bør ideelt gjøres umiddelbart etter treet kappes, men det kan gjøres senere hvis du klippe riller eller bore hull inn stump å nå levende tre. Bruk ugressmiddel i stampe kan være vanskelig hvis treet ligger midt på plenen eller hage, så forsiktighet bør utvises å unngå overspraying på ønsket gress eller prydplanter.

Salt

Bore flere 1-tommers hull minst 4 inches i stump og dumpe salt i dem. I antikken, ble salt brukt som et våpen i krig for å gjøre en stripe av land ubrukelig for avlinger. Det samme prinsippet gjelder her. Salt vil trekke fuktighet ut av trestubben og redusere dens evne til å flytte mat gjennom sin karsystemet for skjemaet skudd.

Organisk materiale

Jo før du deler opp din stubbe, jo raskere du trenger ikke å håndtere skudd. Dekker dine trestubbe i blad søppel, gress og alt annet du kan finne i en komposthaug, vil vesentlig redusere tiden det tar en stubbe å råtne. Sopp og bakterier fôring på rotne plantemateriale vil migrere til stump og fremskynde rotne prosessen. Videre vil det organiske materialet gjøre det vanskelig for sollys til stump, redusere dens evne til å sende opp skudd.