Ettårige å plante rundt postbokser

January 27

Ettårige å plante rundt postbokser

En postboks på en post er en elskverdig tegn av en mer. Godt plantet i forgården, kan det bli et samlingspunkt i hjemmet for forbipasserende. Plante blomster rundt bringer en vakker visning av naturen til gården. Ettårige bør være liten nok til å sikre at de ikke forstyrrer driften av postboksen. Matchende riktig ettårige til de rette forholdene skaper mindre arbeid for deg og sikrer at blomster godt.

Begynnelsen gartnere

Begynner en blomst hage er en skremmende oppgave for de som er nye til den. Noen ettårige er vanskeligere å vokse enn andre, og dette skal reserveres for en tid når du har mer erfaring. Ettårige som er spesielt bra for nye hagearbeid er ageratum, cockscomb, kosmos, petunia, flox, marigold, nasturtium og zinnia. Petunias, spesielt kommer i en bred variasjon av farger, for eksempel lavendel, lilla laks, gult, rosa, rød og hvit. De blomstrer fra mai til oktober, gi en full sesong av blomster.

Skygge

Hvis postboksen sitter i skyggen for mye av dagen, må ettårige som skygge tolerant. Ellers vil du bli skuffet med blomst produksjon. Foreslåtte ettårige inkluderer woodruff, Job's tårer, foxglove, fuchsia, impatiens, primrose og monkey blomster. Fuchsia, for eksempel bare vokser til 24 inches, har blomster i rosa, rødt og hvitt, og som petunia, blomstrer fra mai til oktober.

Sollys

Et åpent område krever ettårige som trives på sollys. Voks begonia, periwinkle, stemorsblomst, forget-me-nots og den horned violet passer alle. Stemorsblomster er liten, hardfør blomster som kommer i blått, fersken, rød, hvit og gul. De har også blomstrer fra mars til oktober, gi av skjønnhet. Nyere kultivarer av stemorsblomster, med spesiell forsiktighet, overvintrer og blomstre igjen våren.

Jord og klimaforhold

Ofte dikterer den jord eller klima hva ettårige er best å sette av en postboks. Cornflowers, morgensol og valmuer tolerere dårlig grunnforhold. Våt og kjøligere klima ville gjøre best med søte erter, blå blonder blomster, verbena og baby blå øyne. Varmt og tørt klima trenger ettårige som cockscomb, spider blomster, babyens pust og sommer cypress.