Etasje verktøy

January 4

Etasje verktøy

De riktige verktøyene gjør gulvet rengjøring lett samtidig hindre skade. Feie gulv ofte og mopp minst en gang hver uke når det er mulig. Små mengder skitt og grus kan skade finish på de fleste Gulvmaterialer hvis de ikke feide regelmessig. Litt vedlikehold kan forlenge levetiden til gulv i mange år.

Koster

Av kost, avhenger av gulv. En standard halm eller syntetisk bust kost fungerer godt på de fleste gulv typer. Velg en med en vinklet hodet så kan du lett komme inn i hjørnene og under møbler og apparater. En stor støv mopp fungerer godt på tre og flis gulv. En støv mopp med mikrofiber hode tiltrekker mer støv, som er spesielt nyttig hvis dyrehår er et problem. Velg en støv mopp med et dreibart hode så det er lettere å manøvrere.

Mopper

Mops kommer i flere varianter, og hvilken du velger avhenger mer på dine preferanser enn på gulvet. Billig svamp mopper fungerer godt på fliser, linoleum og tre, men hodene må erstattes ofte for å unngå striper. Streng mopper krever en spesiell mopp bøtte med en tilknyttet feilen, om streng mopper med vedlagte vanskeligheter er også tilgjengelig.

Rengjøringsmidler

Typen renere avhenger av materialet ditt gulv. Bruke en Universal gulv renere og varmt vann for linoleum, vinyl og de fleste fliser. Du kan erstatte vaskemiddel Leather cleaner hvis ønskelig. Unngå vann på tre vannet kan discolor naturlig tre eller skade finish på ferdig skogen. Ingen renere er nødvendig på tre laminat som en fuktig mopp fjerner de fleste skitt. Spesielle skure pulver er tilgjengelig for tre, fliser og stein som å fjerne flekker uten å ødelegge gulv.

Voks

Tregulv krever rengjøring med voks eller tregulv løsemiddel. Voks brukes på ferdig skogen og noen typer flis. Disse hjelper forsegle gulv og gå tilbake til sin naturlige glans. Ren uferdige tre med en voks-betalingsevne formulert for tregulv. Løsemiddelet hjelper fjerne bygget opp skitt og skinner og beskytter tregulv.