Etasje polering instruksjoner

August 5

Noen profesjonelle arbeidsplass, må enten det er et sykehus, en butikk eller et kontor området, en ryddig, rent og skinnende utseende. Og dette er ikke bare sant av store bedrifter - mindre aldri vil bli igjen enten. Første skritt for å oppnå at utseendet er et rent og skinnende gulv. Med andre ord, polert gulv. Nå den skinnende glansen av polert gulv er ikke så vanskelig som du kanskje tror, enten for kommersielle eller bolig plass.

Forbereder gulvet

Før du kan begynne polering gulvet, tegn cordon av området ved å plassere gulvet fare. Medlemmer av din husstand eller besøkende i bygningen bør være klar over at det er i arbeid slik at ingen går over det utilsiktet, forlater stygg fotavtrykk og wrecking ditt arbeid i prosessen.

For å forberede området polering, sørg for at du støv mopp. Vurder å bruke støv mopp spray på moppen for å plukke opp alle resterende skitt. Hvis gulvet er farget eller veldig skittent, må du også bruke en damp mopp.

Polering instruksjoner

For å starte polering prosessen, spray en buff spray hvor du har tenkt å buff. Når området er sprayet grundig, kan du begynne selve polering.

For å buff gulvet, må en etasje maskinen med en polering pute. Bruk maskinen til å starte polering langs baseboard som er lengst hjørnet fra inngangen til rommet eller kontoret. Bruk en siden bevegelse buff gulvet, og sørg for at din slag overlapper. Fortsette polering i strimler flytte mot inngangen til hele utstuderte har blitt polert.

Innlegg polering

Når den polering er fullført, ta en støv mopp og rense alt støv forblir i området. Til slutt Husk å rense maskinen gulvet. Det er svært avgjørende for vedlikehold av utstyr som du holde den helt rent.

Når denne prosessen er ferdig, vil du ha et gulv som skinner. Det er imidlertid viktig å merke seg at rasping ikke vil hjelpe gjenopprette alvorlig skadet og håpløst skitne gulv. Som et lite råd, har polering prosessen for ulike typer etasjer små variasjoner. Det er derfor det kan være lurt å konsultere en profesjonell før du begynner polering selv.