Etasje drenerer som arbeider med Vinyl gulv

October 24

Etasje drenerer som arbeider med Vinyl gulv

Gulvavløp tillate vann når gulvet kjøre ned en sentrale samlingspunktet skal være båret bort gjennom et rør. De er viktige i dusj, badekar og rom som kan blir våt ofte å hindre vann fra å samle opp og forårsaker mold eller mugg vekst. Kommersielle avløp er spesielt utformet for ulike gulv overflate, som vinyl.

Funksjoner

Gulvavløp som fungerer med vinyl gulv har kort som kobler dem renne piper innebygd i gulvet, samt gitre som lå flush med vinyl gulvflaten. I de fleste tilfeller de er faktisk består av to atskilte deler: en avløp kropp som er installert under vinyl gulv og en klem ring av flens som festes til avløp kroppen ovenfra og hviler på vinyl gulvflaten.

Typer

Blant gulvavløp utviklet for å fungere med vinyl finnes det flere varianter å velge mellom. Runde avløp for vinyl gulv er vanlig, samle vann på ett punkt. Vannlinjen avløp, som tar form av lange, tynne rektangulære åpninger, er også tilgjengelig for bruk på vinyl gulv. De samle vannet når den passerer over slit og levere den til en enkelt avløp linje. Vannlinjen avløp er nyttige for døråpninger, mens runde avløp er mer vanlig i vinyl dusj etasjer.

Installasjon

Gulvavløp som fungerer med vinyl gulv er vanligvis installert under gulvet bygging. Avløp kortet er knyttet til dreneringsrør før kryssfiner eller sement subfloor er installert. Deretter legges en vinyl gulv over hele gulvet, som dekker åpningen avløp. Montører kuttet bort vinyl å avsløre avløpet åpning og skru en klem ring eller flens på begravet avløp kortet. Siden endring ut avløpet krever fjerning av både vinyl gulv og subfloor, er det viktig å velge rett avløp under bygging.

Betraktninger

Etasje avløp produsenter produserer avløp for bruk med vinyl gulv. De fleste avløp er også ment for bruk i betong eller kryssfiner subfloors, som gjør velge riktig avløp mer komplisert og begrenser antallet tilgjengelige alternativer. Subfloor må skråning slik at vann renner over vinyl overflate og inn i avløpet, som er avgjørende for riktig avløp-funksjonen.