Et Vortex slektene Filter, som kan brukes for en alvor tomrom?

October 19

Et Vortex slektene Filter, som kan brukes for en alvor tomrom?

Opprettholde et sunt miljø for akvatiske planter og dyr i et akvarium krever nøye planlegging og oppmerksomhet. Vaskevann regelmessig, for eksempel å fjerne rusk som biologisk avfall, og også hindrer bakterier, alger og mer fra vokser i akvariet ditt. Det finnes ulike filtrering og vakuum systemer for å møte disse behovene, inkludert grus støvsugere og Vortex slektene filtre. Forståelse om du kan bruke filtere slektene i stedet for en alvor tomrom krever en forståelse av hver.

Alvor tomrom

Grus støvsugere finnes for å fjerne skitt, avfall, rusk, skitt og mikroorganismer fanget i grusen av et akvarium av et under grus filter. Under grus filtre belastning vann gjennom bunnen av et akvarium, suge smuss i vannet mot dem. Denne skitt senere blir fanget i grus på bunnen av akvariet hvis ikke riktig filtrert. En alvor tomrom, alltid brukes når endring av vann i et akvarium, suger alt vannet ut av akvariet, sammen med alle avfall fanget i grus.

Slektene filtre

Slektene filtre er ikke bare filtre, men hele filtreringssystemer som tar plassen til under grus filtre og grus støvsugere. Disse systemer bruker en spesiell biologisk filtrering designet av Vortex som inneholder skjeletter av kiselalger eller mikroskopiske encellede planter. Skjelettdeler av disse plantene inneholder utallige mikroskopiske hull som fjerne rusk, skitt, avfall og mer fra akvariet vann. Slektene filtre har to sett med slanger. Ett sett suger vannet ut av akvariet og gjennom filteret. De andre returnerer filtrert, renset vann for akvariet, gratis av avfall og avfall.

Substitusjon

På papir, slektene filtrerer og grus støvsugere utfører mer eller mindre samme funksjon, for rensning din akvariet. Men renser den tidligere ved rensing av vann, mens den sistnevnte suger ut alle vann og avfall slik at du kan fylle din akvariet. Hvorvidt du kan bruke filtere slektene i stedet for en alvor tomrom avhenger filtreringssystem. Slektene filtrene finnes for å ta plassen til under grus filtre. Hvis du bruker et under grus filter i akvariet ditt, kan du bruke en alvor tomrom for rengjøring. Ellers kan du bruke filtere slektene.

Tilleggsinformasjon

Hvis du eier eller ønsker å kjøpe og bruke filtere slektene men allerede bruker et under grus filter i akvariet ditt, finnes det en enkel løsning på problemet. Bare fjerne under grus filteret fra akvariet og ombytte den med slektene filteret. Terry Fairfield, forfatter av "A Commonsense Guide til fiskehelse," bør bruke lange grus-vakuum slange erstatte kort inntak slangen på et Vortex slektene filter. Dette gjør slektene filteret å rengjøre alle vann fra en tank, samtidig få det ned til grus for økt rengjøring i bunnen av tanken.