Et eksempel på hvordan liggende en gårdsplass med beholdere

October 23

Et eksempel på hvordan liggende en gårdsplass med beholdere

En overflod av strategisk plasserte beholdere oppretter overraskelser og audiovisuelle gleder i alle landskap. Beholdere fungerer like godt langt kommer av et verksted, sitter ved inngangsdøren og ut alle mellomrom mellom. De legger til en interessant strukturelle kontrast til naturlige blomster og planter i landskapet og lar deg maksimal fleksibilitet i å velge hvilke planter for å vokse og hvor du skal plassere dem.

Store beholdere

En enkelt, stort beholder plassert alene, og gir en dramatisk focal punkt i en forgård når den plasseres i en flowerbed eller på verandaen. Bruk en lignende potten ved siden av gården for å forene landskapet. Hvis en beholder er fargerike eller uvanlig formet, fungerer den også som en design eller skulpturelle element i gården selv om du ikke plasserer planter i den.

Grupperinger

Grupper av containere plassert på et dekk eller legger til variasjon i samlingen potten ved foten av trær. Bruk samme eller lignende beholdere for grupperinger og angi pottene ved ulike høyder, med noen beholdere på sokler eller over tomme, veltet blomsterpotter. En rekke containere med lignende planter eller busker definerer en gangvei eller fungerer som en grense mellom deler av bakgården.

Høyde

Plante minst en stor container med et stort tre eller busken legge drama og høyde til midten av en flowerbed, til skjermen naboens hage eller til ved en hage benk. "Orangeola" japansk maple tree (Acer palmatum "Orangeola") er en mulighet for en beholder. Den vokser ca 6 fot høy, dens grener faller i en gråtende vane og sin dypt lobed forlater tur orange-rød i høst. Japansk maples er hardføre i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 5 til 8.

Tropiske planter

Tropiske planter bringe lys farge og frodig bladverk til et landskap og beholdere kan du dyrke tropiske planter her og der gjennom hele gården og ta dem innendørs for vinteren. Angel's trompet (Brugmansia suaveolens), også kjent som maikoa, er blant alternativene tropiske planter. Det kan tilbyr 12-tommers lang, dingler blomster og er hardføre helårig utendørs i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 8 til 10 men vokst utendørs og overwintered innendørs hvor som helst. Når anlegget er plassert på en pidestall eller lav hagen veggen, vil blomstene sette på et show som du kan se fra hvor som helst i hagen din.

Sesongmessige beholdere

Planting beholdere med sesongens planter eller fylle dem med sesongens skjermer kan du endre utseendet hver sesong. For eksempel anlegget våren pærer i løpet av høsten i beholdere gruppert på dekk din, og dekke beholdere jord med fir greinene og holly grener vinteren. Bare fjerne Hold når pærene begynner å dukke opp i våren. Planting en overflod av frodige, sommer ettårige dekker falming bladene av våren pærer.