Espalier belysning ideer

June 14

Espalier belysning ideer

Et espalier kan være en attraktiv tillegg til landskapet hvis du ønsker en mer dekorativ, romantisk look. Det kan tjene et praktiske formål, også, siden en vinranker espalier gjør et ideelt privat skjermen for verksted eller indirekte dekk for patio. Belysning din espalier lar deg nyte utseendet mørket og skaper en koselig atmosfære for utendørs parter. Du kan velge mellom flere belysning alternativer, så vurdere plasseringen av din espalier, mengden lys ønsket og hvor permanent du belysning for å være slik at den passer din gårdsplass.

Spotlight

For en veggmontert espalier er en spotlight en god måte å belyse blomstrende vinstokker som vokser på strukturen etter mørkets frembrudd. Du kan plassere lys lav på bakken rett foran espalier, slik at lyset skinner opp over det og fremhever vinrankene blader og blomster. Hvis du har flere trellises linjen en vegg, må du kanskje to eller tre spoter lys hele området. For en morsom utseende, velge fargede linser for din spotlights i stedet for tradisjonelle hvit. Blå eller grønn spotlights gi et attraktivt utseende når løfte trellises med klatring vinstokker, men du kan endre fargen på linsene sesongmessig også.

Streng lys

Billig streng lys som brukes til å dekorere til jul er ideelle for belysning både vertikale og horisontale trellises. Du kan veve lysene gjennom slats av espalier slik at individuelle pærene ligge mot vinrankene blader. Som med Spotlight, er ikke du begrenset til hvit streng lys til å dekorere din espalier. Du kan velge fra blå, grønn, rosa, rød, oransje og purpur lys å opprette et utseende som passer til resten av landskapet. Streng lys er et spesielt effektivt alternativ for legge ambience til et dekk eller uteplass som dekkes av en horisontal espalier. Lysene gir en myk glød ovenfra og aksent grønne hvis du vil opprette et tiltalende spiseområde. Vær imidlertid klar over at du kanskje trenger å kjøre en skjøteledning til din espalier ved streng lys, hvis det er ingen utløp i nærheten. Velg en ledning som har fargen matcher området slik at du kan skjule det lettere.

Lanterner

Hvis du er vert en kveld parti, kan du lett din overhead espalier med dekorative lanterner for en festlig titt. Papiret lanterns er tilgjengelige i en rekke farger, mønstre, former og størrelser, slik at du kan mikse og matche ulike opprette et snodig utseende for espalier-dekket terrassen eller dekk. Du kan bruke en streng av tilkoblede lykter og henge dem fra kanten av din espalier; eller gå med personlige lanterner som du kan knytte til slats av espalier i tilfeldige områder for en morsom ser.

Votives

På et elegant utseende på en spesiell anledning, lys din overhead espalier med personlige votive stearinlys. Stearinlys gir en myk, attraktive glød som er ideelt for en intim middag eller sammenkomst. Velg votive stearinlys i farger som utfyller resten av din gårdsplass, og plassere dem i små glass krukkene. Vikle ledningen rundt leppene glassene slik at du kan henge dem fra slats av espalier. Tenne lys, og fest glassene på espalier for en myk, sofistikert utseende.