Ert stein og grus innkjørsel

February 15

Ert stein og grus innkjørsel

En innkjørsel er ikke bare funksjonelle, men legger skjønnhet og verdi til å hjem og hage. Enten en jordbane eller en forseggjort kunstverk, sier en innkjørsel mye om hus stolthet i sine omgivelser. Mediet du velge for oppkjørselen din, avhengig av budsjettet, lengden og bredden av oppkjørselen og type substrat du planlegger å legge den. Både ert stein og knust-rock grus innkjørsler er praktisk og attraktivt.

Ert stein egenskaper

Ert stein, også kjent som ert grus, består av små, runde steiner i halv tomme eller mindre, vasket glatt av elva vann i en runde eller egg form. Vanligvis brukes som en blanding i betong, er ert grus også funnet i filtrering og drenering. Ulike farger tilgjengelig gjør det et populært valg for landskapsarbeid, og dens glatthet gir en trygg overflate for lekeområder for barn og hund kjører.

Grus egenskaper

Det finnes en rekke ulike typer grus vanligvis laget av granitt, knust kalkstein og dolomitt. Andre typer grus er innskudd fra elveleier og kystlinjen. Granitt grus, spesielt brukes vanligvis på overflater som støtter høy trafikk eller tunge kjøretøy. Mest vasket stein grus er grå i fargen og varierer i størrelse fra en fjerdedel tomme til tre fjerdedeler av en tomme.

Oppkjørselen bruk

En ert stein oppkjørselen er glattere og mer teksturerte enn en knust stein innkjørsel. Sett i jord eller leire, gir det en overflate mer fleksibilitet enn en konkret innkjørsel. Fargene å organisere dataene på gjør det mulig å lage mønstre i grusen, eller bruke en nyanse som passer med den utvendige fargen hjem eller andre funksjonene i landskapet. Knust stein grus, men er mer økonomisk og kan komprimeres for å gi en mer solid overflate, uten bruk av betong. Slitesterk egenskapene granitt grus gir lengre levetid enn andre typer grus.

Forskjeller

De viktigste forskjellene mellom ert stein og andre typer grus er størrelsen på steinene og jevne ert grus forhold til råhet av knust stein. I tillegg betyr dannelsen av ert grus av naturlige prosesser over mange år er det ikke en fornybar ressurs og derfor bruken er ikke spesielt miljøvennlige.