Ert grus vs Mulch

October 13

Ert grus vs Mulch

Både ert grus og mulch er vanlig landskapsarbeid materialer, og de er kompatible med hverandre. Forskjellen ligger i sin karakter og holdbarhet. Når du planlegger din landskap, vurdere kvaliteter av hver slik at du kan velge retten materiale til rett sted.

Ert grus

Ert grus er liten grus som er vanligvis mellom 3/8 tomme og vist så ingen silt eller fine partikler forblir i den. Dette betyr at det ikke kompakt. Ert grus er en rock-materiale, og det vil vare lenge i landskapet. Ert grus er både dekorative og funksjonell. Det tilbyr en slående visuelle og tekstur kontrast mot grønne plener og busk senger, og det er ofte brukt effektivt i asiatisk tema hager. Det er et rimelig, lite vedlikehold valg for bunndekkende og uformelle gangveier.

Mulch

Mulch er noen organisk eller uorganisk materiale som brukes som en beskyttende dekker over jord. Landskapet prosjekter, bark chips, bark nuggets eller composted bark mulch kan brukes til å dekke jord og isolere jorden rundt nye planter. Mulch hindrer fuktighet fordamper for fort og bidrar til å opprettholde en konsistent jord temperatur. Det gir et ferdig utseende på nye senger. Bark mulch er et organisk materiale, forbedre jord som det dekomponerer. Det skal fornyes hvert år, til plantene har vokst store nok til å fylle plassen. Gjenværende mulch kan være dyrket i jorden.

Hvor de går

Bark mulch brukes i forbindelse med planter, for å dra av jord og plante vekst. Må oppdateres regelmessig til plantene er etablerte. Det også holder seg stabil på bakken. Ert grus er holdbare, men den kan splitte og skifte tid og krever raking og noen sporadiske rengjøring.

Installasjon materialer

Når den brukes for overflatemateriale eller Fullfør landskapsarbeid, bør begge ert grus og bark mulch plasseres på profesjonell kvalitet landskap stoff å undertrykke ugress og inneholder grus eller mulch. Kanter er også ønskelig, å redusere vedlikehold og forbedre den visuelle virkningen av landskapet.Ulike typer mulching er tilgjengelig i lokale hagesenter ert grus selges av grus leverandører.