Ert grus og stein for en fransk avløp

October 14

Ert grus og stein for en fransk avløp

Fransk avløp er den vanligste metoden brukes i hjem landskapet til direkte vann fra stiftelser eller andre områder det ikke burde. Konseptet er enkelt: en grøft er gravd som reiser nedover i grunt vinkel fra huset, og vann som samler der avløpet begynner følger avløpet til hvor det ender. Enten stein eller ert grus, og noen ganger begge brukes i konstruksjon av en fransk avløp, design avhengig av hva verktøyet.

Bruke ert grus

Moderne fransk avløp har perforert plastrør som en betydelig del av design: en grøft er gravd beskyttet varme lagt i grøfta og røret dekket. Ert grus er det vanligste mediet for denne design og har noen fordeler. Det er vanligvis smidig og mindre sannsynlig å punktere rørene og opprette eventuelle oppbygging; grunn av sin lille størrelse kan en relativt glatt overflate gjøres på ert grus med torv eller et annet medium; Det er også billig og enkelt å flytte i forhold til noen andre alternativer.

Ved hjelp av stein

Tradisjonelt fransk avløp involverer ikke en pipe hele og en grøft er bare fylt med grov stein til vannet kan strømme gjennom. Denne metoden er effektiv og større stein er å foretrekke som større tillater mer plass mellom hverandre for vannet renne gjennom. I det lange løp stor stein kan vare lenger enn et rørsystem og er lettere å reparere hvis avløpet blir tilstoppet. Men i forhold til moderne fransk avløp, disse avløp regnes noen ganger stygge eller farlig i landskap, som den store steinen avløp skal stå åpne. Dekker denne typen avløp med skitt eller torv vil lett føre til tilstopping.

Bruke både stein og ert grus

Men mer dyrt, komplisert og tidkrevende, bruker både ert grus og stein sammen er en av de beste måtene å danne en fransk avløp. Ert grus er lagt først, deretter pipe. Være forsiktig med å skade røret, drainlayers danner et lag av større stein på røret deretter ferdig med et lag av ert grus. Den store steinen på bunnen hjelper gi maksimal drenering mens de mindre ert grus på topp gjør legge torv over avløp mulig.

Betraktninger

Hvis tid og penger er knappe, er en gammel stil fransk avløp, med store steiner, trolig best. Om drain selv blir synlig i hagen din, er det mange måter å gi avløp estetisk appell. I alle prosessen vil være mye raskere og betydelig billigere, men rett steinen kan være vanskelig å finne og den faktiske arbeidskraft kan være mer anstrengende. Ert grus, derimot, er svært lett å finne i riktige mengder, men lagt komplikasjoner av røret og torv kan gjøre denne metoden synes mer vanskeligheter enn det er verdt, hvis du virkelig vil din avløp å være usynlig.