Erstatter mopp & Glo

June 10

Formålet med mopp og Glo produktet ligger i navnet: renere krav det kan rense og skinne nesten alle typer harde gulv med en enkel hugge av produktet. Som mange kjente kommersielle rengjøring produkter, men mopp og Glo ikke eksakt billig sammenlignet med hjemmelaget rengjøringsmidler. Spille med erstatter finne en akseptabel alternativ, med fokus på hvilken etasje du er rengjøring for de beste resultatene.

Boraks for Vinyl

Bruke vann og boraks for å få vinylbelegg rent og skinnende samtidig. Boraks, som er tilgjengelig i de fleste Klesvask aisles som et vaskemiddel booster, bevarer skinne på vokset vinyl og krever ikke en skylling. Oppløses et par ts av boraks pulver i en gallon varmt vann, deretter bruke blandingen på vinyl gulv med samme type mopp du bruker med mopp og Glo.

Te for tre

Tregulv er følsomme både fuktighet og rengjøring løsemidler. Bruk en blanding av te og varmt vann du gjenoppretter glans til din tregulv mens samtidig rydde dem. Siden tregulv er så lett skjev og misfarget av sitter vann, fjerne risikoen ved avkall din mopp helt. I stedet spray te blandingen på en myk klut, dempe det, og bruke fille å tørke og skinne din tregulv.

Eddik for laminat

Tørke laminat gulv med en blanding av utvannet husholdning eddik å forsiktig få gulv rent uten å risikere skader. Bruk en del hvit eddik hver 10 deler vann, og bare bruke nok av vannaktig blandingen på gamle mopp & Glo mopp for å få det ikke fuktig, dryppende våt. Buff ren laminat gulvet til en skinne med en myk klut.

Varmt vann bare for stein og flis

Bruke en kommersiell renere mopp og Glo er faktisk helt unødvendig for stein og flis gulv. Disse gulvene komme rent med svært varmt vann bare, og de fleste andre rensemidler gropen sine overflater og redusere skinne. Ved skrubbe disse gulv med varmt vann, fjerner du måtte glans dem, siden du ikke spise bort på sine fasade.