Erstatte skjermer i patiodører

April 15

Fjerne Door(s)

For en skyvedør, som de fleste terrasser har, er instruksjoner for fjerning ganske enkel. Finn skruene øverst og nederst på skjermen som styrer spenningen mellom valsene på øvre og nedre sporet. Løsne alle skruer for å redusere spenningen mellom valsene og spor. Løft døren opp og spor.

Fjerne skjermen

Legging skjermen døren på bakken, fjerne svart gummi (eller "spline") som holder skjermen til rammen. Sannsynligvis må du bruk en skrutrekker til å løsne den første bit, men resten skulle løfte ut med lett press. Når spline er fjernet, fjerne og forkaste skjermen materialet.

Erstatte skjermen

Skjermen materiell kjøpes i ruller, så identifisere og kjøpe riktig størrelse rulle for døren. Legge den nye skjermen over på døren ramme, og erstatt spline, begynner på toppen, og holde det utstrakt mens du arbeider, gjøre enkelte at spline ligger tett i sporet.

Trimming skjermen

Når du har erstattet spline, vil du sitte igjen med overflødig skjermen på kantene. Bruke en barberhøvel (som lar deg en mye nærmere kanten enn saks), trim overflødig skjermen så nær spline som mulig.

Installere døren

Installere døren ved å følge baksiden av fjerning. Plasser døren tilbake på spor, og stram skruene på toppen og bunnen av rammen å returnere spenning til valsene.