Erstatte en Pull kjeden bryter for et tak Fan lys

July 23

Erstatte en Pull kjeden bryter for et tak Fan lys

Et lys på en takvifte med trekk kjede er en ekte bekvemmelighet. Men over tid bryteren drives av trekk kjeden kan slites ut og må erstatte. Erstatning brytere for en takvifte kan kjøpes på noen oppussing butikken, vanligvis for mindre enn $10 etter 2010 priser. Installere den nye svitsjen kan oppnås i ca 20 minutter, selv for nybegynnere. Jobben kan fullføres med bare en skrutrekker.

Instruksjoner

•Locate og slå av strømbryteren som leverer strøm til takvifte.

•Skru bryteren kragen ved foten av trekk kjeden som fester den til bolig.

•Fjern skruene som holder huset til fan enhet og trekke av huset. Vanligvis er det tre eller fire skruer rundt foten av som må fjernes.

Frakobles ledninger som kobler den bryter fan's elektronikk. Det bør være tre. Ledninger er festet på to måter. På noen enheter ledningene er pakket rundt deres tilsvarende skruen og skruen strammes. På andre enheter ledningene er satt inn i hullene og en skruen strammes for å feste dem på plass. Ta note av hvilken farge wire gikk inn hvilken tilkobling på viften.

•Installer bryteren nye ved å koble ledninger til tilkoblingen på viften der gamle ledningene av samme farge ble demontert.

•Bytt huset, sørge for å få den gjengede delen av bryteren i boligs hullet.

•Fasten bytte kragen på den gjengede delen av bryteren stikker ut gjennom bunnen av huset. Skru inn igjen skruene bolig. Slå på strømbryteren.