Erstatninger for kobber rør som oppvarming olje

November 29

Alternativer til kobber rør blir stadig mer populært på grunn av økningen i kostnadene for kobber. Andre metaller, plast, vinyl og gummi brukes alle som rør for oljer. Alle alternativer har positive og negative knyttet, men bruker den nyeste teknologien tilgjengelig for å erstatte fyringsolje kobber rør.

Metal

Stål brukes i olje rørsystemer til produsert hjem. Rørene er eksternt beskyttet mot korrosjon, noe som gjør dem til et attraktivt alternativ til kobber. Rustfritt stål termisk motstand er imidlertid mindre enn kobber.

PVC

PVC er en plast alternativ til kobber rør for drivstoff. ClearFlo fjerner industri-grade PVC slangen og slangen har en myk interiør, slik at olje og drivstoff til å flyte fritt. En spesialutviklet karakter av dette alternativet må brukes fordi oljen vil til slutt stivne PVC, begrense rør pliability.

Vinyl

Vinyl sammensatte slangen brukes som et alternativ til kobber fordi den ikke blir sprøtt og det motstår hevelse. Det er begrenset til en fungerende temperatur på 170 grader Fahrenheit. Det holdes av sollyset som det ikke UV-bestandig.

Gummi

Viton gummi brukes i rør utformet for overføring av drivstoff og olje. Det er myk og smidig og UV-, olje - og kjemisk vern. Det er imidlertid ikke så vanskelig som andre rør valg.