Erstatning for en Footboard

July 4

Erstatning for en Footboard

Soveromsmøbler er svært personlige meninger om det varierer mye. Noen mennesker foretrekker en footboard og hodegjerde sammen, mens andre velger en plattform seng. Dette er alternativene for soveromsmøbler tilsynelatende uendelige. Hvis du foretrekker en seng uten en footboard, men setter pris på balansert utseendet på en hodegjerde og footboard, finnes det alternativer du kan vurdere som tilbyr lagt bekvemmeligheter, for eksempel lagring.

Benken

En stilig alternativet for å erstatte en footboard er å legge en benk ved foten av sengen til bidra til å balansere hodegjerde. Velg en noe smalere enn bredden på sengen, i en stil som passer utseendet på soverommet. Du kan velge en enkel stil, eller en med skjulte rom for ekstra lagringen. Fordi benker er så populære soverom, entryways og selv stuer, er det lett å finne en som passer din stil.

Bagasjerommet

For en mer vintage-inspirerte utseende, kan du vurdere å sette en koffert på slutten av sengen i stedet for en footboard. Ligner på en benk, en koffert tilbyr lagring, et sted å sitte og også hjelper balansere visuelt hodegjerde. Moderne badebukser kan finnes på mange møbler butikker, men for en forvitret utseende bagasjerommet, prøve i antikke butikker eller loppemarkeder.

Par stoler

Hvis ditt soverom er store nok til å romme mer møbler, legge to stoler til foten av sengen, vendt fra sengen. Legge til en liten side og kaste for å skape en koselig leser krok. Hvis soverommet er på de små side, kan du legge til bare én stol uten side tabell.

Små skrivebord

Særlig ideelt for små boliger som mangler et eget kontor, et lite skrivebord ved foten av en seng kan balansere utseendet på hodegjerde og tilbyr også en praktisk arbeidsflate. Å unngå å gjøre rommet ser ut som en hovedkontor, Velg et skrivebord som er smalere enn sengen og blander med din stil. Unngå typiske farger, som grå. Se etter ekstra detaljer, glass knotter eller utskårne Ben, for eksempel.