Er tre terrassebord bedre enn kompositt terrassebord?

January 22

Siden kompositt terrassebord styrene kom på markedet, har de kommet til rivaliserende ekte tre styrene i popularitet. Produsenter hevder de har fordeler som overlegen holdbarhet, lite vedlikehold og lavere miljøpåvirkning mens ligner tre så tett at det er vanskelig å se forskjell. Til tross for disse påstandene er det problemer med sammensatte terrassebord styrene som kan gjøre dem mindre enn ideell. Produsentene fortsetter å forbedre sine produkter for å gjøre disse problemene mindre viktig.

Beskrivelse av sammensatte terrassebord Boards

Selskaper som produserer sammensatt terrassebord styrene gjør dem ved å opprette en blanding av små tre fiber og plast polymer, som polyetylen eller polyvinylklorid. De fargestoff blandingen og deretter danner det i 2-tommers med 6-tommers terrassebord boards, ofte mønstre overflaten slik en tre korn. Den resulterende hybrid ser ut som tre men har fleksibiliteten plast. Det vil støtte vekt hvis forsterket fra undersiden av terrassebord bjelkene, men det er uegnet for strukturelle formål. Du kan klippe og male, men sliping det vil fjerne overflaten mønsteret, og de fleste produsenter anbefaler mot dette.

Fordelene med sammensatte terrassebord

Sammensatt terrassebord er ikke underlagt UV forringelse og ikke sprekk eller krympe. Installere det sammenlignes installere tre brett, og i noen tilfeller styrene kommer pregrooved slik at du kan installere dem med skjulte skruer og unngå overflaten negler eller skruer. Produsentene vanligvis levere en 25-års garanti mot slitasje og falming, og selv om sammensatte terrassebord ikke vedlikeholdsfritt, det aldri må være refinished og krever mindre vedlikehold enn tre brett. De fleste sammensatte terrassebord er laget av resirkulerte materialer, så sammensatt terrassebord i brukbar tilstand representerer en reduksjon av plast i deponier.

Ulemper av sammensatte terrassebord

Tre fiber brukes i produksjon av sammensatte terrassebord tendens til å absorbere fuktighet, forårsaker styrene å utvide i fuktige forhold. Videre kan fuktig fibrene fremme veksten av mold, som kan vokse og dekker overflaten med stygge og giftig svarte flekker. Sammensatt tre brett vil synke under sin egen vekt hvis ikke riktig støttes fra under, som er en ulempe hvis dekk har stor avstand mellom bjelkene. Til slutt, miljømessige fordelen med sammensatte terrassebord er nullified når styrene er utslitt. De kan ikke være ytterligere resirkulert og vanligvis ender opp på søppelfyllinger.

Sammensatt vs tre

Uansett hvor nøye sammensatt terrassebord styrene ligne tre, de beholder et element av artificiality som, i noen tilfeller ikke kan være en ulempe. Til tross for påstander om produsentene, men tiden vil ta sitt toll på utseende, og alternativene for å gjenopprette det er mer begrenset enn for tre brett. Mens du kan makt-vask og refinish tre terrassebord, anbefaler de fleste produsenter ikke strøm-vask sammensatt styrene fordi trykket fra dyse kan huljern overflaten. Hvis fargen falmer eller overflaten blir meget smusset, du vanligvis har å male sammensatt terrassebord.