Er tørr Steam bedre enn vann & kjemisk rengjøring for tepper?

July 28

Svaret på dette spørsmålet avhenger av om din intensjon er å gi teppet en virkelig dype ren, fjerne en flekk fra det, eller bare rense og fjerne lukt det. I tilfelle av en veldig dyp ren, fjerner et vann og vaskemiddel utvinning system skitt fra den svært base av hoper. En tørr damp damp renere fjerner imidlertid både flekker og lukt. Også dreper det bakterier og støv mites uten bruk av kjemikalier, gjør det en miljøvennlig måte å rense din gulvtepper.

Vann og vaskemiddel

Vann og vaskemiddel utvinning maskiner ligner stor oppreist vakuum rengjøringsmidler. De er utstyrt med to stridsvogner. Inneholder en løsning av oppvaskmiddel og varmt vann. Maskinen distribuerer dette på teppet, og agitates det med en brushroll å sikre det trenger dypt inn i haugen. Løsningen er deretter sugd inn i en andre tank, kjent som skittent vanntank, sammen med løsnet skitt og smuss.

Når teppet har tørket, kan du gjenta prosessen med rent vann med ingen vaskemiddel. Dette skyllinger teppet, fjerne alle rester av vaskemiddel i fibrene.

Tørr Steam flekkfjerning

En tørr damp damp renere brukes til å fjerne flekker fra tepper overflater. Du direkte strålen av damp gjennom konsentrator munnstykket langs teppe overflaten, mens du holder en absorberende håndkle bak flekken. Steam heiser flekken og deretter treff håndkleet, som absorberer stoffet løftet av teppet.

Deodorizing og rensersyklusen tørr Steam

Desinfiserende og deodorizing av et teppe med en tørr damp renere er utført med gulvet rengjøring hodet. Dette brukes til å børste teppet mens jet Steam sendes gjennom den.

Prosessen gjentas deretter med en absorberende mikrofiber håndkle avkuttet på gulvet rengjøring hodet. Kombinasjonen av varme og fuktighet betyr mikrofiber håndkle fjerner alle skitt løsnet av damp. Også dreper det støvmidd og andre bakterier.

Fordeler og ulemper

Hovedfordelen med varmt vann og vaskemiddel utvinning systemet er grundigheten i ren gir. Men ulempen med dette systemet er bruken av kjemikalier.

Hovedfordelen med en tørr damp renere er dens evne til å fjerne flekker og lukt, i tillegg til å rense, uten bruk av alle rengjøring væske.

Konklusjoner

Et vann og vaskemiddel utvinning system er best for en virkelig dypt årlig eller to ganger årlig teppe ren. Men er en tørr damp renere best for flekkfjerning og en månedlig friske opp, som det utfører disse oppgavene uten å måtte bruke noen vaskemiddel.