Er skinn helsevesenet lurt for møbler?

August 15

Er skinn helsevesenet lurt for møbler?

Et skinn helsevesenet omfatter både en renere og en betinget. Profesjonell skinn omsorg teknikere anbefale dem for å forlenge livet til skinnmøbler.

Rengjøring

Mild konsentrasjonen av organiske løsemidler (som benzen og toluen) er profesjonelt formulert for å oppløse flekker og fett, men ikke akryl fullføringen av de fleste skinn møbeltrekk.

Condition

Lær, er som dyr hud, utsatt for tørke. Klimaanlegget i et skinn pleie system inneholder trenger og kremer som, i motsetning til vann, ikke vil føre til mugg eller lukt.

Ultrafiolett lys

Lær toner som noen møbeltrekk. Lær systemer gir ikke bare fuktighet, men også ultrafiolett (UV) lys beskyttelse mot falming.

Olje

Lær rengjøringsmidler og protectorents som inneholder olje kan flekken klær og misfarges skinn. Lær systemer inneholder vanligvis lanolin, som trenger vel, men ikke la en "glatt".

Fullfør

NAP Lær (som semsket skinn og nubuck) krever en annen skinn helsevesenet enn jevn Lær. Det krever også forskjellige verktøy; glatt skinn systemer inkluderer vanligvis en shammy klut, mens semsket systemer inkluderer en børste eller grov svamp.