Er regnvann eller vann bedre vannet en hage?

December 11

Er regnvann eller vann bedre vannet en hage?

Holder din hage riktig er vannet gjennom hele vekstsesongen halve kampen mot målet med en god avkastning på harvest. Varierende vannstand i jord kan forårsake problemer for planter, den mest kjente kanskje blir blomstre slutten råte i tomater. For å holde fuktighetsnivået konstant, kan du alltid stole på været, spesielt i områder som ofte ser tørre perioder eller tørke i den varme sommeren. Disse forholdene styrke bruken av vann fra springen, enten kommunalt eller vel, på blomsten og grønnsakshager.

Regnvann

Som bløtt vannkilde er regnvann det beste alternativet for alle planter. Bløtt vann inneholder ikke salter. Salt kan være svært skadelig for hageplanter, overholder tynn hud av planterøttene og dehydrates dem gjennom osmose. Regnvann er også litt surt, som de fleste planter krever; de som foretrekker mer alkalitet er ikke skadet av mengden surhetsgraden i regnvann. Planter foretrekker et smalt vindu for pH nivåer, mellom 5.5 og 7.5.

Vann fra springen

Vannet som kommer ut av trykk vanligvis kommer fra en godt hvis du bor i et landlig område, eller fra et vannbehandlingsanlegg hvis du bor i et byområde. Kommunale vann er ofte fylt med lime lagt ved renseanlegget å forlenge levetiden til rørsystemet. Lime endrer surhetsgrad vann til alkalisk, heve pH-verdier, og finnes i større mengder jo nærmere du er til anlegget. Denne høy pH er nok til å understreke de fleste planter. Godt vann kan ha for mange uløselig mineraler eller hardt vann, som det kalles. Hardt vann danner buildups på innendørs inventar og Løv såpe avskum i badekaret. På samme måte kan det påvirke planter.

Vann bløtgjøringsmiddel

Disse brukes til å myke opp godt og kommunale vann ved å erstatte uløselig mineraler som kalsium og magnesium med løselig natrium. Hver er like skadelig for anleggene, forårsaker rotsystem funksjonsfeil og plantene å lide og selv å dø i ekstreme tilfeller. Til tider med tørke plassere når vanning er viktig, vann Tøymykneren systemer ekstra stress på planter som er allerede stresset med katastrofale resultater.

Samle regnvann

Ikke bare er regnvann det beste valget for hager, samle og bruke den er også miljøvennlig og ansvarlig. En regn fat kan lagre et hus opptil 1300 gallons av vann om sommeren vanning sesongen, ifølge Environmental Protection Agency. Fange og bruke denne vann hjelper med storm avrenning og reduserer bruken av en naturlig ressurs for hage og plen vanning. Mange regn fat er tilgjengelig på markedet, og mange er utstyrt med slangen beslag og trekk å gjøre innsamling og bruk uanstrengt.